zuzi zu o kolegama

Zuzi Zu bez dlake na jeziku otkrila šta misli o kolegama!

“Bajagu su stalno zaobilazili skandali ali ne i djevojke! Pa sam ga naravno upoznala i ja i postali smo dugogodišnji prijatelji”, otkrila je Zuzi Zu.

Zuzi Zu je pjevačica izvanrednih, da ne kažemo vanserijskih glasovnih mogućnosti. Jedno je sigurno: ne postoji ni jedan ženski vokal njene generacije koji može da joj parira u BiH. Ona je poznata i po svojoj iskrenosti, istinitosti i osoba koja kaže otvoreno i iskreno ono što misli. A ova atraktivna pjevačica o ovim javnim ličnostima je izjavila slijedeće.

Bakir Izetbegović
– Ne poznajem ga lično ali mu jako zamjerim što mi je sakrio sunce i mjesec sa svojim Al Shidijem pa sada živim u mraku. Kad god pogledam kroz prozor i vidim dotično zdanje otpjevušim: „Zakljanjaš mi sunce, idi ispred mene na tuđe si mjesto stao, idi, da mi sunce ne bi zaklanjao”.

Momčilo Bajagić Bajaga
– Bajagu su stalno zaobilazili skandali ali ne i djevojke! Pa sam ga naravno upoznala i ja i postali smo dugogodišnji prijatelji! Često me pitaju kako samo drugari? Jednostavno, on voli žene koje vole samo njega, a i ja volim muškarce koji vole samo mene… tako da se nismo našli na tom polju. “Bababa… Neću ništa da znam…”

Šerif Konjević
– Uvijek sam ga cijenila zbog fantasičnog glasa, dobrote, poštenja i jedostavnosti! Da je kojim slučajem studirao solo pjevanje sigurna sam da bi bio naš najveći tenor! On je Luciano Pavarotti naše narodne muzike! Duša naša krajška!

Čitaj još  Milica Pavlović izazovnija nego ikad! (FOTO)

zuzi zu o kolegama

Severina Vučković
– Svi već znaju koliko je lipa, pametna, uporna i hrabra ova velika diva našeg regiona. Ona je danas sretna žena koja ima puna usta posla! Jedino se brinem da ne postane razroka jer dok sjedi u Zagrebu jedno oko pomno gleda u Beograd, a drugo namiguje čas Sarajevu, čas u Skopju, čas Ljubljani!

Alen Islamović
– Kada je došao u “Bijelo Dugme” pjevao je kao slavuj. Bio je skroman, vrijedan, poslušan, zgodan i lijep. Cure su ga gutale ko bombonu! Sve ove atribute ima i danas pa ga je vjerovatno zato Goran Bregović odabrao da samo sa njim proslavi 40 godina Dugmeta. Sretno raja!

izvor: Expres, www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply