zorica i gastoz problem sa policijom

Zorica u suzama priznala zašto je ostavila Gastoza

“Krenule su mi suze stvarno na mnoge stvari, jer na mnoge čovek zaboravi vremenom. Ne bih ja zaplakala da me Nenad sad nije zagrlio”, bila je iskrena Dukićeva.

Zorici i Gastozu pušten je snimak dok su bili u ljubavi i kako je sve izgledalo u tom vremenskom periodu gledaocima.

Njihova ljubav je pretočena u jedan kratki film koji je svima naterao suze na oči a pogotovo Zorici. Ona se vidno uzbudila i jako joj je bilo teško kada je gledala scene sa Nenadom koje su bile jako romantične i emotivne.

Nije mogla da zadrži suze i pošteno se isplakala kada se podsetila perioda koji je prošla sa Gastozom.
Kako je rekla, on joj je bio velika podrška u nekim trenutcima a i u jednom momentu i najomraženiji muškarac jer je zbog njega tada raskinula vezu sa dečkom sa kojim je bila.

– Krenule su mi suze stvarno na mnoge stvari, jer na mnoge čovek zaboravi vremenom. Ne bih ja zaplakala da me Nenad sad nije zagrlio, ovo je bilo pre dve godine i setila sam se stvarno u momentu i mnogih ružnih situacija koje sam ovde doživela i setila se jednog teškog perioda ovde u mom životu, vezanog za pokojnog tatu i tada mi je Nenad baš, baš pomogao u životu. Tada sam nešto omrzla Nenada i neke greške koje sam uradila u prošlosti svaljivala sam na njega. Imala sam momente kada sam sebe osuđivala u svom životu i kada se Dejan oženio i kada sam ja plakala on se tu muvao oko mene i tada sam se ja odlučila na taj korak da budem sa njim. Tada sam ga stavila na listu jednog jedinog omraženog čoveka i krivila sam njega – rekla je Zorica.

Čitaj još  Farma: Besna Vendi otkrila nove detalje sa Farme!

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply