zorica dukic na sahrani

Zorica napravila skandal na sahrani Gastozove majke

Tokom sahrane, Gastozova devojka, brutalno je napadala i vređala predstavnike sedme sile.

Rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz oprostio se od mame Gordane, koja je sahranjena na groblju u Svilajncu.

Gastoz je gubitak majke teško podneo, a na groblju ga je sve vreme tešila bivša devojka Marija, koja je došla iz Pariza kako bi prisustvovala sahrani. Dok je Gastoz plakao na ramenu bivše i sa njom primao saučešće, njegova sadašnja devojka Zorica Dukić urlala je na novinare koji su se okupili oko groblja.

Kako bi Gastozu izjavili saučešće i oprostili se od Gordane, na groblje u Svilajncu su došli i mnogi njegovi cimeri iz vile „Parova“, ali i predstvanici Televizije „Hepi“. Zorica Dukić nije bila jedina koja je terala novinare, to su činili i pripadnici obezbeđenja, koji nisu dali nijednoj ekipi da se približi grobu. Naša ekipa uspela je da dođe do 50 metara od kapele, ali su nam odmah prišli pripadnici obezbeđenja i grubo nam rekli da se sklonimo iza ograde.

Na ulazu u groblje, šef obezbeđenja jedne agencije, kako se predstavio, novinarima je stavio do znanja da nema fotografisanja, niti vađenja telefona. U suprotnom je pretio oduzimanjem. Kada su novinari njega upozorili da su na javnom mestu, daleko od kapele, da ga ne ugrožavaju i da će pozvati policiju, on je otišao do Nenada Marinkovića Gastoza i saopštio mu nešto.
Iz grupe od pedesetak ljudi koji su bili ispred kapele izdvojila su se dvojica Gastozovih prijatelja ili rođaka, došla do novinara i zatražila da se odmah udalje van groblja, a sa njima su bili pripadnici obezbeđenja.

Čitaj još  Ovako je izgledala Jelena Vučković pre operacija! (VIDEO)

– Nemate šta da tražite ovde, odmah se udaljite. Šta imate da pitate čoveka kome je umrla majka? Došli ste da mu, kao, izjavite saučešće? Kako biste se osećali da vas neko u tim trenucima nešto pita ili vas slika? Nemojte da vadite fotoaparate ili telefone jer ćemo ih oduzeti – urlao je jedan od momaka.

Tokom sahrane, Gastozova devojka, frizerka Zorica Dukić je brutalno napala i vređala predstavnike sedme sile.

– Idite da vas ne išutiram! Govna jedna! Sram vas bilo! Jednom će i vama umreti roditelji. Ti si kurvetina – vikala je Zorica i terala okupljene novinare.

Poslušajte deo onoga što je Zorica govorila:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply