vesna zmijanac i zorica markovic

Zorica Marković i Vesna Zmijanac zakopale ratne sekire!

Vesna i Zorica su se posvađale zbog Markovićevog duga prema Vesninom Željku koji joj je dao za građevinske radove na njenom restoranu „Lepeza”.

Sjećate li se kada je Zorica Marković prije nekoliko mjeseci u „osula paljbu” po Vesni Zmijanac? Tada je Zorica iznijela samo dio „prljavog veša” svoje nekadašnje velike prijateljice i cimerke te joj poručila da će drugi put ako je Vesna bude negdje ogovarala, objaviti sve što zna o njoj. Dodala je i to kako piše knjigu i kako će baš o Zmijančevoj biti dosta zanimljivog materijala.

Ali kako je na estradi baš sve moguće tako i pomirenje njih dvije nas nije toliko iznenadilo. Zorica i Vesna su ponovo dobre prijateljice. Brzo su zaboravile koliko su „pljuvale” jedna na drugu. Sada se ponovo vole.

Pomirile su se, nakon što je Vesna nedavno prekinula vezu sa Željkom Rstićem. Zapravo, posvađale zbog njega nakon što mu je Markovićeva dugovala novac koji joj je dao za građevinske radove na njenom restoranu „Lepeza”. Sada je njih dvije ponovo spojio posao.

Čitaj još  Zorica u suzama priznala zašto je ostavila Gastoza

Kada je Vesna okrenula leđa Željku, vidjela se s kolegicom, palo je pomirenje i dogovorila novi angažman u njenom restoranu „Perper”.

Kada se pročulo da su opet u ljubavi, Zorica je, zaboravljajući šta je ranije izjavljivala, rekla kako je „Vesna uvijek bila korektna saradnica i da nikada nisu bile u lošim odnosima”.

izvor: Expres

Leave a Reply