zorica dukic na moru

Zorica Dukić šokirala slikama novog dečka

Iako je fanovima izgledalo da su Zorica i Nenad dogovorili izlazak u isti klub, oboje su to demantovali svojim postupcima.

Pobednica prve sezone nedavno završenog rijalitija Zorica Dukić, upamćena je po vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom tokom njenog učešća u jednoj od narednih sezona jednog od najgledanijih rijalitija na Balkanu.

Zorica i nenad su imali prilično turbulentnu vezu, a na kraju su raskinuli nakon smrti Nenadove majke Goce. Ipak, kako ono kažu “jednom ljubavnici, nikad prijatelji” tako i Nenad i Zorica ne žele da se čak ni obrati jedno drugom kada se negde sretnu.

Posebno neprijatna situacija, bila je na nedavno organizovanoj finalnoj večeri rijalitija, kada su Nenad i Zorica kao pobednici prethodnih sezona sedeli jedno pored drugog. Nenad je vešto izbegavao Zoričin pogled, mada ruku na srce, ni ona njega nije nešto zagledala, te su se sve vreme pravili kao da su potpuni stranci.

Ipak, nakon ovog susreta dogodio se novi nedavno u Budvi. Iako je fanovima izgledalo da su Zorica i Nenad dogovorili izlazak u isti klub, oboje su to demantovali svojim postupcima.
Bili su na skroz različitim stranama kluba i čak se nisu ni javili jedno drugom, po ko zna koji put.

Čitaj još  Farma: Za dlaku izbegnut novi incident! (VIDEO)

A da Zorici takav demant nije bio dovoljan, svedoči i njena fotka koju je objavila na Instagramu. Ona je slikala zgodnog nabildovanog momka kako joj leži u krilu i zagolicala maštu fanovima.

zorica dukic novi decko

Odmah su krenuli komentari, da li ti je ovo novi dečko, kao i pohvale na njegov račun. Komplimenti “macan” “kakav baja” “san snova” su se nizali, a Zorica se nije oglašavala da potvrdi ili negira pitanja fanova.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply