zorica brunclik

Zorica Brunclik umesto Vesne Zmijanac!

U jednoj kafani, gde Zmijančeva nastupa svakog četvrtka, ovog će je zameniti njena dugogodišnja suparnica Brunclikova.

Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš nastupiće umesto Vesne Zmijanac ovog četvrtka u „Fensi kafani“.

Inače, ovaj dan rezervisan je za Zmiki. Tu ništa ne bi bilo čudno da nije reč o Zorici i Vesni, koje se već godinama ne podnose. Naime, dogovor između njih i vlasnika lokala bio je da Vesna peva u petak 8. marta, a da je na „njen“ dan, u četvrtak, zameni Brunclikova.

– Nije to namerno urađeno, već se tako namestilo. Zorica je, kao i Vesna na svojim nastupima, napravila vrhunsku atmosferu kad je tamo pevala za srpsku Novu godinu. Vlasnik lokala se s njom i Kemišom još pre nekoliko nedelja dogovorio da nastupi 7. marta – kaže dobro obavešteni izvor.

Da li je Vesni teško pala ova zamena, pokušali smo da čujemo od nje, ali je ona ostala nedostupna, baš kao i njena bivša drugarica.

Ne vole se 30 godina!

Sukob pevačica datira od pre trideset godina, kad se Brunclikova udala za Vesninog bivšeg muža Kemiša. Zorica je nedavno, u jednoj emisiji, ispričala kako je Vesna početkom devedesetih godina, kad se zabavljala s moćnim ljudima, pokušala da zabrani njeno pojavljivanje u medijima, što joj je, kako je rekla, i uspevalo. Sve dok Zorica nije počela da se druži s Mirom Marković.

Čitaj još  Seka Aleksić se pohvalila novim poklonom

izvor: Kurir

Leave a Reply