Zorica Brunclik: Smejem se svom oblačenju!

Pevačica slavi sledeće godine četiri decenije karijere, a tim povodom sprema nekoliko iznenađenja za poklonike svoje muzike.

Zorica Brunclik

Zorica Brunclik slavi sledeće godine četiri decenije karijere, a tim povodom sprema nekoliko iznenađenja za poklonike svoje muzike. Osim beogradskog, popularna pevačica planira koncerte u još nekoliko gradova Srbije.

– Mnogo stvari o sebi sam zaboravila, pa ću se u novoj godini podsetiti na sve što sam u karijeri uradila – kaže Brunclikova.

– Počinjem da listam diskografiju, da se prisećam pesama koje sam maltene zaboravila. Gledam i neke stare snimke, smejem se svojim pojavama. Nikada izjavama. Često se zapitam na čemu sam bila kada sam oblačila pojedine komade.

Jednu od „najpevanijih“ domaćih pevačica u estradne vode uveo je pokojni pevač Bora Spužić Kvaka. Posle pet godina pevanja po kafanama, Zorica je 1975. za PGP RTB snimila singl ploču sa naslovnom numerom „Ne daj da nas rastave“.

Ploča je izdata u tiražu od 300.000 primeraka, što je Brunclikovu uvelo na velika vrata jugoslovenske muzičke scene. Od tada je snimila više od 25 albuma.

Čitaj još  Nikolija: Duševni mir mi je uništen, veoma sam potresena!

– Mnoge kolege prepevale su moje pesme, a mlađa publika i ne zna da su moje. Neka, sve je divno osim zaborava. To ne znači da sam ja završila. Radim više nego ikada – poručuje kroz osmeh pevačica.

izvor: Alo

Leave a Reply