zorica brunclik sa cerkom marijom

Zorica Brunclik priznala istinu o odnosu sa ćerkom!

“U ime svoje porodice mogu da kažem da ono što nas nije ubilo, ojačalo nas je i neka tako i ostane”, rekla je Zoricina najstarija ćerka.

Zorica Brunclik nedavno se našla u žiži javnosti zbog navodne priče da njena najstarija ćerka Marija živi na ivici egzistencije dok ona uživa u bogatstvu koje je stekla tokom svoje dugogodišnje karijere.

Marija Brunclik Kemiš otvorila je vrata svog doma kako bi dokazala da je u njihovim porodičnim odnosima sve u redu.

– Moja majka i moj očuh, više otac nego očuh, Miroljub, su mi pomogli da ja imam ovu kuću. Zahvaljujući svojoj majci sve sam stekla u životu pa joj se ovom prilikom i zahvaljujem što me odgajila, što je uz mene – rekla je Marija.

Pre nekoliko meseci i ćerka Miljana se našla na medijskom tapetu.

zoricina cerka marija

– Oni su napisali da sam je izbacila iz kuće zbog psa. Evo i ona je tu sa svojom ćerkom, pustili smo je u kuću zbog emisije – našalila se Zorica.

Za najmlađu ćerku koju je dobila u braku sa Kemišem tvrdili su da je transeksualac.

– Najmlađa ćerka bila je izložena jednoj jako lošoj izjavi posle mog koncerta u Areni, kako je jedna poznata ličnost hvatala za guzu i nazvao je trandžom. Mi nemamo ništa protiv nečijeg opredeljenja, ali ona ima samo 23 godine i to je laž i nije istina – objasnila je pevačica.

Čitaj još  Dara Bubamara: Svesna sam svog izgleda!

Poslednja kap u čaši i trenutak kada je Zorica odlučila da reaguje bila je priča o životu njene ćerke Marije.

– Fotografijom kuće porodice koju su slikali želeli su da ponize mene i moju porodicu. Ja sam dete iz siromašne porodice a svoju decu sam učila da se druže sa bogatim ljudima, onim koji su karakterom i čistoćom duše bogati, koji zaslužuju da provedeš vreme sa njima – govori Zorica.

zorica i kemis kod cerke

Marija veruje da će ih ova nedaća samo učvrstiti kao porodicu.

– U ime svoje porodice mogu da kažem da ono što nas nije ubilo, ojačalo nas je i neka tako i ostane – zaključila je Marija u emisiji “Ekskluziv”.

izvor: EPK

Leave a Reply