zorica brunclik arena

Zorica Brunclik priredila nezapamćen spektakl!

Pevačica je za ovaj spektakularni koncert pripremila čak 80 pesama i kako je najavljeno, od početka koncerta pa do kraja neće silaziti sa bine.

Pevačica Zorica Brunclik večeras će spektakularnim koncertom u Kombank areni proslaviti 40 godina karijere.

Posle dužeg vremena, zajedno će, kao specijalne gošće, zapevati Ceca i Dragana Mirković. Pored njih najavljeni gosti na koncertu su i njena životna suparnica Vesna Zmijanac, Aco Pejović, Lepa Brena, Dženan Lončarević, Peđa Medenica, momci iz Leksington benda, Sinan Sakić, Ljuba Aličić, Halid Bešlić, a ali će izuzetnu priliku da otpevaju neke njene pesme pružiti i mladim devojkama iz Zvezda Granda, koje će, kako je planirano, otvoriti koncert.

Zorica Brunclik arena

Pevačica je za ovaj spektakularni koncert pripremila čak 80 pesama i kako je najavljeno, od početka koncerta pa do kraja neće silaziti sa bine.

Sve karte za ovaj spektakularni događaj su već rasprodate.

Kako bi podržali koleginicu, na koncert su među prvima stigli Halid muslimović, Radiša Trajković Đani sa suprugom, Šaban Šaulić sa porodicom, Goca Božinovska, Mirjana Božović sa suprugom, Jelena Golubović, Saša Popović, Dragan Kojić Keba sa supugom Oljom, Aca Lukas sa suprugom Sonjom, Aco Pejović takođe sa suprugom Vesnom, Verica Šerifović, Darko Lazić i Ana Sević, Jovana Tipšin, Marta Savić, Žika Jakšić, Tanja Vojtehovska…

Zorica i Kemis

Poznati su pristizali sa svih strana, a među poslednjima su i Dženan Lončarević, Seka Aleksić, Halid Bešlić, Mira Škorić, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Dragana Mirković, Lepa Brena, Leksington bend…

Koncert su otvorile mlade Zvezde Granda koje su, poput Zorice, na glavi imale venčiće. Prva je nastupila Tijana Milentijević koja je otpevala pesmu “Ne daj da nas rastave”, potom je mikrofon preuzela Andreana Čekić pesmom “Venac ljubavi”, zatim Nadica Ademov pesmom “Ti si moje najmilije”. Aleksandra Prijović odabrala je pesmu “Volim te sve više”, a Biljana Sečivanović “Ne može to tako”.

Zorica Brunclik Arena

Dok se na video bimu vrte Zoričine slike iz mladosti mlade Zvezde Granda zagrevaju publiku. One su zajedno otpevale pesmu “Sve što želim u ovom trenutku”. Arena je prepuna i svi su na nogama.

Čitaj još  Dunja Ilić prozvala kompleksaše!

Pevačica je izašla na binu i slala publici poljupce. Koncert je započela pesmom “Kada bi me pitali” obučena u beli kostim. Inače, kostim je kreirala njena ćerka specijalno za ovu priliku i nosiće ga celo veče.

Zvezde Granda kod Zorice

izvor: Kurir

Uskoro opširniji tekst!

One comment

Leave a Reply