zorica i sasa u ratu

Zorica Brunclik i Saša Popović u otvorenom medijskom ratu!

Svoju stranu priče, pevačica je odlučila da javnosti kaže otvorenim pismom na društvenim mrežama.

Zorica Brunclik koja je do sada bila jedna od najzanimljivijih članova žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, više neće ocenjivati kandidate.

Naime, o tome se spekuliše već nekoliko dana, ali ona je odlučila da se javnosti obrati otvorenim pismom i iznese svoje razloge za napuštanje takmičenja.

– Dragi moji, ovim putem želim da saznate pravu istinu, zašto nisam više u Zvezdama Granda. Vi koji ste me podržavali i voleli u tom takmičenju zaslužujete da vam lično objasnim kao i kandidatima.Prva situacija kada sam htela da napustim snimanje bila je kada je stručni ziri, kao i produkcijski, bio podeljen oko dva kandidata. Konkretno su u pitanju bili Elmedin Kadrispahić i Željko Đmura, a Saša je u momentu doneo odluku da bacanjem novčića po sistemu pismo-glava odluči koji kandidat ide dalje. Ja sam se usprotivila tome tako što sam momentalno htela da napustim žiri. Nisam želela da se kockam ničijom sudbinom, a u pitanju su mladi životi koji zaslužuju pravičnost. Uostalom, o tome su novine već pisale. Sve moje rasprave sa Sašom Popovićem u okviru emisije “Zvezde Granda” su bile prave, jer smo oboje zastupali svoje stavove. Nikakvih drugih svađa i nesuglasica koje niste videli nije ni bilo (što se tiče serijala Z.G.) – napisala je pevačica a onda otkrila i da to nije jedini razlog njenog odlaska iz žirija.

zorica napustila grand

– Drugi razlog zbog koga neću učestvovati u finalnim emisijama Zvezda Granda je uvođenje pravila da stručni žiri, pored pevanja, ocenjuje oblačenje kandidata i scenski nastup. Nisam kompetentna da ocenjujem nečije oblačenje jer mislim da je svako obukao ono šta ima i što je mogao da priušti sebi. Takođe, nisam kompetentna da ocenjujem scenski nastup jer sam ja svoju karijeru bazirala prvensveno na pevanju. Sebi ne mogu da dozvolim da ih ocenjujem u nečemu što je potpuno nevažno (po mom mišljenju) za kraj ovog takmičenja.Mislim da ovi mladi ljudi sebe još pevački traže pod ovim suncem, i dodatni pritisak na njih je nehuman. To je jedina istina – dodala je Zorica a onda otkrila i da li ćemo je viđati do kraja ove sezone takmičenja:

– Kao i vi, i ja sam saznala iz novina da su mi već našli zamenu za ubuduće. Svima želim mnogo sreće, pre svega finalistima – neka najbolji pobedi – ali u pevanju – zaključuje pevačica koja se na kraju pisma potpisala sa “Vaša Mica – Zorica Brunclik”

Čitaj još  Ćemo: Jedva sam izvukao živu glavu od pasa lutalica!

Grand uzvratio Zorici!

Nakon što se otvorenim pismom javnosti obratila Zorica Brunclik, oglasila se i PR služba Grand produkcije. Ona je čak i dostavila SMS poruku koju je Zorica poslala direktoru Granda, Saši Popoviću.

Iz Grand produkcije su odlučili da otkriju svoju stranu priče:

sasa protiv zorice

– Pokušaj Zorice Brunclik da omalovaži takmičenje u kome je i sama učestvivala i koje više od decenije ima besprekornu reputaciju, biće jasnije nakon što se pročita kompletna SMS poruka, koju je Brunclikova pre nekoliko dana poslala direktoru Grand produkcije Saši Popoviću, a koja je u potpunoj suprotnosti od onoga što javno navodi kao razloge svog odlaska. Po principu ako koza laže, ne laže rog, evo poruke koju možete imati na i na uvid, a koju je Zorica Brunclik polala Saši Popoviću – rekla je PR služba a onda i dostavila poruku koju potpisuju Zorica i njen muž Kemiš.

– E sad je ovo naša odluka …i nadam se da ćeš nas razumeti i da se između nas ništa neće promeniti (ako ti to hoćes-naravno). Od ovog trenutka Zorica nije više član žirija do god si na TV Prva… I sve što treba za Grand televiziju i za tebe lično mi smo tu 24h … I hvala za sve što si lično uradio za nas… Volimo te i poštujemo. Tvoji Zorica i Kemiš.

izvor: EPK, Alo

One comment

Leave a Reply