Zorana Pavić imala infarkt!

“Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta”, rekla je Zorana u karakteristično šaljivom tonu za nju.

Zorana Pavic

Zorana Pavić, pevačica, preživela je manji infarkt. Ona je osetila oštre bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku gde je ustanovljeno je da ima lakši srčani udar.

– Zorana se već neko vreme bliskim prijateljima žalila na tahikardiju, ali je verovala da nije reč ni o čemu ozbiljnom. Nekoliko dana pred Novu godinu osetila je oštre bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku. Pevačica je odmah smeštena u koronarnu jedinicu i ustanovljeno je da ima lakši srčani udar. Ukazana joj je pomoć i prepisana terapija, a posle nekoliko dana opservacije puštena je na kućno lečenje – rekao je dobro obavešteni izvor.

Lekari su joj preporučili mirovanje, što joj je veoma teško palo jer je u poslednje vreme okupirana brojnim poslovnim obavezama. Zahvaljujući svom veselom duhu odlično je podnela sve što ju je snašlo i rešila da se odmah vrati svojim uobičajenim poslovima.

Čitaj još  Farma: Vendi popila žestoku kaznu! (VIDEO)

Zorana je potvrdila da je pre nekoliko dana imala infarkt i da nije zabrinuta za soje zdravlje.

– Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta – rekla je Zorana i dodala da se sada mnogo bolje oseća kao i da se već vratila svojim svakodnevnim aktivnostima.

izvor: Kurir

Leave a Reply