Zlata Petrović: Bila sam ljubavnica ali nisam rasturala brakove!

Pevačica Zlata Petrović otkriva da je nekoliko puta bila u vezi sa oženjenim muškarcem, kao i da je bila ljubavnica koja nikada nije muškarcu sa kojim se tajno viđala, poželela da rasturi brak.

Zlata Petrovic

Zlata Petrović javno je progovorila o svom ljubavnom životu i otkrila da je nekoliko puta bila u vezi sa oženjenim muškarcem, ali da nikada nije poželela da mu rasturi brak, jer smatra da od toga ne bi imala nikakve koristi.

– Dešavalo se da sam bila sa oženjenima. To je normalna stvar. Sve žene koje to kriju, lažu. U toj priči sam bila fer, a vodila sam računa da budem dobra ljubavnica i da tom čoveku s kojim sam se viđala sačuvam brak. Sa svim bivšim ljubavima i muževima sam ostala veliki prijatelj – rekla je Zlata i dodala, da joj se udvaraju i mlađi muškarci:

– Udvaraju mi se mlađi muškarci i nemam problema s tim. Godine mi ne predstavljaju problem, već mi je važno to da u muško-ženskim odnosima ima hemije. Ne hvalim se vezom s mlađim od sebe jer ja u ljubavi ne kalkulišem – bila je iskrena pevačica.

Zlata smatra da nijedna žena nije išla na časove seksa i da ne može da kaže da li su mlađi muškarci bolji u krevetu:

– Nijedna žena nije išla na čas seksa niti je dobila fakultetsku diblomu za to. Meni je smešno kada čujem: “On je dobar ljubavnik ili ljubavnica”. Nisam toliko fatalna koliko ljudi misle jer ja srcem prilazim muškarcima i prepuštam se – kaže pevačica koja je dodala da je sada sloboda i da je svoju slobodu mnogo platila, ali da je sad svoj gazda i šef.

Čitaj još  Marija Šerifović: Kolege, pomozite koliko god možete!

– Više mi nije potreban muškarac i pratilac. Imam partnera s kojim sam u vezi dok osećamo hemiju. Nek traje koliko je suđeno – kaže Petrovićeva, koja je ponosna na svoje unučiće.

izvor: Alo

Leave a Reply