Žera i Jabuka oduševili Beograđane!

Ređali su se njihovi najpoznatiji hitovi „Stari moj“, „Sjećanja“, „Ukrašću ti snove“, „Volio bih da si tu“, „Tugo, nesrećo“, „Ima nešto od srca do srca“ i mnogi drugi.

Zera u Beogradu

Sarajevska grupa Crvena jabuka sinoć je održala koncert u krcatoj sali Doma sindikata. Njihov veliki nastup, za koji su tri dana pred koncert prodate sve ulaznice, trajao je tri sata, a legendarni frontmen benda Dražen Žerić Zera otpevao je čak 55 pesama.

Koncert, posvećen bivšim članovima grupe koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći, otvorio je pesnik Saša Rađenović i obratio se publici:

– Svake godine imam privilegiju da otvorim njihov koncert, i to je moj ponos. A sad molitva za duše mrtvih, ne da ih ne proguta pakao, nego da se dignu u raj. Molićemo se uz stihove Crvene jabuke uživo.

Zera u Beogradu

Nakon nekoliko sekundi, uz gromoglasan aplauz, na binu je izašao Žera s belim peškirom i jabukom u ruci i zapevao pesmu „Balada“.

Ređali su se njihovi najpoznatiji hitovi „Stari moj“, „Sjećanja“, „Ukrašću ti snove“, „Volio bih da si tu“, „Tugo, nesrećo“, „Ima nešto od srca do srca“… Publika je uglas pevala i igrala.

Čitaj još  Sandra Afrika skoro gola!

Poznate ličnosti takođe su bile na sinoćnjem koncertu. Željko Samardžić sinoć se sa ćerkom Minjom provodio na koncerutu. U VIP loži je đuskala i Suzana Perić, sa ćerkicom Tifani.

Zera u Beogradu

izvor: Kurir
foto: Svet

Leave a Reply