Žera i Crvena jabuka u karantinu zbog beogradskog koncerta!

Žera i ostali članovi sarajevske grupe izabrali su mesto bez mobilnog signala kako bi se što bolje spremili za koncerte.

Drazen Zeric

Sarajevski sastav Crvena jabuka koji u aprilu dolazi u Beograd i Novi Sad izgleda da je ozbiljno shvatio svoje zakazane koncerte.

Naime, Dražen Žerić Žera odlučio je da sa članovima svoje grupe uđe u svojevrsni karantin. Poznavajući Žerića, zaljubljenika u more i pecanje, njihovi najbliži tvrde da se Jabuka uputila ka jednoj morskoj destinaciji na kojoj očito nema ni telefonskog signala pošto se niko od članova Jabuke već nekoliko dana ne javlja na mobilne.

Koncerti koji su zakazani u Domu sindikata, 25. aprila i u novosadskom SNP-u 27. aprila biće realizovani u potpuno drugačijem, unplugged aražmanu i doneće sasvim novu atmosferu za vernu publiku ove poznate pop grupe.

Jabuka je obećala i prošireni sastav na sceni, sa mnogobrojnim gostima. Karte za koncert Crvene jabuke su u prodaji i mogu se kupiti po cenama od 1.500, 1.700 i 1.900 dinara. Cena karata je jedinstvena za oba koncerta.

Čitaj još  Dragana Mirković: Nastao bi problem ako bih održala koncert na Ušću!

izvor: Kurir

Leave a Reply