zera intervju

Žera: Dino Merlin je sam zasro stvari u Sarajevu (VIDEO)

“Ja njemu skidam kapu, kompozitorsku… karijera njegova je super. Ljudska strana je ono što on stalno pokazuje. Kad je bilo najgore u Sarajevu, onda je pokazao tu “lijepu” stranu”, rekao je Žera.

Pevač Crvene jabuke, Dražen Žerić Žera, nedavno je dao intervju za televiziju Hajat i tom prilikom otkrio po prvi put šta zaista misli o Dinu Merlinu, i dodao da je pokazao svoje pravo lice u ratu.

– Ko je Dino Merlin? On je nastao mnogo posle nas – rekao je Žera, a voditelj je konstatovao da je Žera mnogo ljut na Dina.

– Nisam uopšte ljut. On je pokazao pravo svoje lice u ratu. Ljudsko lice. Ne treba mu ništa više – želeo je da završi Žera, ali je voditelj insistirao dalje na priči.

– Sve Sarajlije koje su bile sa mnom u ratu znaju šta se sve događalo. Dino je sam sebe zeznuo. Samo pitaj njega šta je zasro – rekao je Žera, ali voditelj je objasnio da Dino ne daje izjave za njihovu televiziju jer mu, kako je rekao “ne drže stranu”.

Žera smatra da to nije u redu.

– Mislim da ti je dovoljna presuda Vrhovnog suda za AMUS. To ti dovoljno govori ko je taj čovek.

Dino Merlin

– Ja njemu skidam kapu, kompozitorsku, karijera njegova je super. Ljudska strana je ono što on stalno pokazuje. Kad je bilo najgore u Sarajevu, onda je pokazao tu “lepu” stranu. On je govorio da nikad neće doći u Beograd, pa je došao. A ja nikad to nisam rekao i uvek sviram tamo. Mi smo imali jebeni, teški rat u Sarajevu. Bez vode i bez struje, valja preživeti… Mi smo imali razloga da ne dolazimo u Beograd, ali mi smo od svoje publike u Beogradu dobijali pakete sa pomoći. Kako ja da mrzim cijelu naciju zbog pet, šest kretena – rekao je Žera iskreno.

Čitaj još  Premijera spota: Saša Kapor feat. Sandra Afrika - "Oči plave" (OFFICIAL VIDEO 2014)

Pevač Crvene jabuke ispričao je zašto je izašao iz rata.

– Čuvali smo neke gradske kafane u Sarajevu i desili su se neki incidenti zbog kojih sam morao da odem. Bilo je više od pretnji te ’94. godine. Nisu to bili ljudi iz Sarajeva… Nisam ja kivan na njih, ali nikada nisam govorio o tome javno – dodao je Žera pomalo pogođen pitanjem.

Pred kraj intervjua, Žera je sa knedlom u grlu, opisao saobraćajnu nesreću dvojice članova Crvene jabuke još na samom početku njihove karijere.

Pogledajte Žerin intervju:

izvor: Kurir

Leave a Reply