Ženi se Bojan Tomović!

Pevač se ženi dugogodišnjom verenicom, a očekuje se 300 zvanica a specijalni gosti na svadbi biće Zoran Kalezić i Hanka Paldum.

Bojan Tomovic sa verenicom

Pevač Bojan Tomović sutra će u Kuršumliji sklopiti brak sa dugogodišnjom verenicom Jelenom. Bojan i Jelena se poznaju od detinjstva. Bili su najbolji drugovi od prvog razreda osnovne škole.

– Prvo je to bilo drugarstvo a zatim je preraslo u ljubav. Mi smo se na početku veze i verili i išli na prvi medeni mesec. Posetili smo Majami bič i Diznilend, i bilo nam je fenomenalno – kaže Tomović.

Svadbi će osim rodbine, prijatelja i komšija, prisustvovati i neke Bojanove kolege.

– Familija je počela da pristiže. Sutra očekujemo 300 gostiju, a specijalni gosti biće Zoran Kalezić i Hanka Paldum. Na svadbi će biti dosta mojih kolega, sa kojima se družim: Jovana Jajić, In Vivo, Danijel Đurić, Goran Vukošić, Dejan Stanković, Olja Karleuša… Biće tradicionalna svadba. Po mladu idem u narodnoj crnogorskoj nošnji, zatim sledi gađanje jabuke kroz prsten, i sve po redu. Nakon sutrašnjeg dana, idemo po drugi put na medeni mesec. Idemo u Veneciju a nakon medenog meseca očekujemo proširenje porodice i malog Šćepana – rekao je kroz osmeh Bojan.

Čitaj još  Kemal Malovčić: Nisam bio poželjan ni u Beogradu ni u Sarajevu!

Inače, Bojan je devet godina na estradi i do sada je snimio tri albuma i jedan “Best of”, a priprema i novi album. Iza njega su hitovi “Nisam te zaboravio”, “Nemoj da me ostaviš”, “Na distanci”, “Bela ptica”, “Ajde živeli”, “Jela”, “Pokucala sreća mi na vrata”.

izvor: Kurir

Leave a Reply