dragana mirkovic

Željko Šašić neće da bude gost na koncertu Dragane Mirković!

Dragana zaista priprema spektakl za sve one koji će doći na njen koncert i iz tog razloga želi da i njeni gosti budu oni pevači koje publika voli.

Jedna od najvećih zvezda sa naših prostora Dragana Mirković ove godine obeležava 30 godina svoje karijere, a tim povodom pozvala je kolegu Željka Šašića, kako bi bio specijalni gost, ali je on to odbio.

Pevačica je dugo razmišljala koga će pozvati da joj pravi društvo na bini, zato se veoma šokirala kada joj je Šašić rekao da ne može da peva na njenom koncertu.

– Dragana zaista priprema spektakl za sve one koji će doći na njen koncert i iz tog razloga želi da i njeni gosti budu oni pevači koje publika voli. Ona još uvek razmišlja koga će zvati, a neke kolege je već zvala. Tako je nedavno kontaktirala sa Željko Šašićem kako bi mu uputila poziv da dođe i da je podrži na bini u „Kombank areni“. Ali do njegovog nastupa neće doći. Naime, Željko je odbio da peva na Draganinom koncertu, što je pevačicu zaista šokralo – rekao je izvor blizak organizaciji ovog koncerta, i dodaje razloge zbog koji Željko nije pristao da peva.

– Željko je Dragani rekao kako ima previše obaveza i nastupa i da nikako ne može da stigne na koncert. Ona ga je saslušala, ali je svakako bila baš šokirana njegovom odlukom. Ipak, Dragana će svakako spremiti odličan repertoar za svoju publiku, a naravno da će joj ostale kolege koje je zvala doći na koncert – završava priču izvor.

Čitaj još  Milan Stanković sklonio šiške!

Dragan Mirković nije imala komentar na pomenute napise, dok je Željko Šašić ostao nedostupan za komentar.

Imaju zajedničku pesmu!

Dragana i Željko davne 1996. godine snimili su duet “Oči pune tuge”, koji je jedan od velikih hitova koji se i danas peva po mnogim klubovima i na koji su oboje ponosni. Dragana je iz tog razloga htela da Željko dođe na koncert i da zajedno otpevaju pesmu, a da li će je ona sama izvesti u „Areni“, ili će neko zameniti Šašića, nije nam poznato.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply