zeljko sasic festival

Željko Šašić: Dara nema tri grama mozga, Ćeranićeva je bahata!

“I dalje stojim da ne ide da se takmiči sa mladim devojkama, da je preterala sa kubikažom i da po svaku cenu pohlepno želi da bude u centru pažnje”, kaže poznati pevač.

Umesto u rijaliti, za koji mu nude masnu lovu, Željko Šašić ide na Pinkov festival. Kaže da mu nije neprijatno što će se tamo sresti sa koleginicama koje je pljuvao jer uvek govori istinu i stoji iza svojih reči.

Šta očekuješ od učešća na Pinkovom festivalu? Pokušavaš li ti to da se vratiš među žive?
– I prošle godine sam bio na Pinkovom festivalu, a u međuvremenu nije bilo prilike da izbacim singl jer je tržište prebukirano, singlovi se štancuju iz dana u dan. Nisam ja mrtav, živ sam, uvek sam bio tu, a festival je dobra prilika za promociju hitova – vidiš da su svi navalili da se prijave!

Proradio ti je takmičarski duh, a do sada si tvrdio da ga nemaš.
– Nije meni proradio takmičarski duh, Pinkov festival nije takmičenje već plejada novih pesama. Neko će pobediti, a po kojim kriterijumima, ne znam. Niti se bavim time ko je u žiriju, niti pumpam glasove, niti kupujem pregleda na Jutjubu… Provaljeni su svi i Đus ih je lepo sve isprozivao.

zeljko sasic intervju

Festival će biti prilika da se pomiriš sa Darom Bubamarom…
– Ja se sa njom nisam ni svađao, a to što ona meni nije damski i kulturno odgovorila na savete koje sam joj uputio nego je pokazala svoje nagone za svađom, njena je stvar. I dalje stojim da ne ide da se takmiči sa mladim devojkama, da je preterala sa kubikažom i da po svaku cenu pohlepno želi da bude u centru pažnje. Nema tri grama mozga jer se upecala na moj komentar nego priča kako sam propao. Pa ja ne mogu nikada da propadnem, ja sam gradsko dete. Ne vrtim se po medijima kao ona, i to nije nikada bio moj stil. Bez silikona i skandala više od dvadeset godina radim svoj posao, ali bitno je ko je rekao, a ne šta je rekao.

Čitaj još  Intervju Dado Polumenta: Selma i ja smo dva sveta!

Među učesnicima je i Milena Ćeranić, čije si ponašanje okarakterisao kao bahato. Da li ste se sreli posle tih tvojih izjava?
– Da, sreli smo se i nije ljuta jer sam bio u pravu kao i za Daru Bubamaru. Pozdravili smo se, nasmejali. Šta ja imam da pričam sa njom?! Nije se ponela šmekerski, njeno ponašanje je bahato, ona je svesna toga i nema šta da mi kaže.

A šta će ti reći Slavica Ćukteraš?
– Dobar sam ja sa Slavicom. Imala je privilegiju zbog Žike Jakšića, i to je istina. Da joj nije bilo njega, ne bi imala ni ovu karijericu koju sada ima. Izdvajala se ona, nema tu šta, ali sigurno nije talentovana kao Tanja Savić. Mada, kada bolje razmislim, i tu postoje dve strane medalje, Tanja je imala dobre pesme, ali kao čovek je mnogo teška. Ne mogu dva dobra da se spoje.

Poslušajte Željkovu festivalsku numeru:

izvor: Svet

2 comments

Leave a Reply