zeljko sasic exkluziv

Željko Šašić: Dara Bubamara kao da ima tri glave, a ni u jednoj gram mozga!

“Ovo je jedan od onih dana kada mi je potreban vazduh jer me bilo u previše natpisa u novinama. Ali nisu me pogodili jer ja odavno znam ko sam i šta sam”, rekao je pevač.

Prepucavanje između Željka Šašića i Dare Bubamare ne jenjava. Prvo je on prokomentarisao njen izgled, tačnije silikonske grudi, a onda mu ona odgovorila. Međutim, tu nisu stali te je Željko ponovo imao komentar za nju i njene izjave o njemu.

– Ovo je jedan od onih dana kada mi je potreban vazduh jer me bilo u previše natpisa u novinama. Ali nisu me pogodili jer ja odavno znam ko sam i šta sam – počeo je razgovor Željko, a onda nastavio da komentariše koleginicu.

dara bubamara silikoni

– Rekao sam da njene nove silikonske grudi izgledaju kao da ima tri glave, a ispalo je da u svakoj glavi nema ni po gram mozga. To je tri grama, ali nema ih. Kao neka baba odmah skače i daje komentare, a ja sam bio dobronameran i mogla je da izvuče pouku. Međutim u skladu sa svojim mozgom ona je odmah dala demant i otišla svojim Poršeom – rekao je Šašić a onda nastavio da komentariše pevačicin automobil.

– Što se tiče njenih nameštenih paparaco priloga u poršeu mislim da bi joj bolje odgovarala buba i to ofarbana u crno i crveno – dodao je Željko a zatim prokomentarisao i kako je reagovao na komentare da mu je Aca Lukas preoteo ženu.

– Ne znam zbog čega se ona sada kači i na Acu Lukasa i sada odjednom staje na njihovu stranu i mene proziva. Priče o Aci, Sonji i meni su davno rešene.

Čitaj još  Parovi: Pala prva gej akcija u tuš kabini!

Govorilo se i o tome da je njegova ćerka odlučila da preuzme prezime Vuksanović, a Željko kaže da se ne ljuti na nju i da je sve to dečji bunt koji on potpuno razume.

zeljko sasic exkluziv

– Naravno, i to je rešeno, to je dečji bunt, ali razumem je jer sam i sam bio takav – kratko je objasnio pevač a onda se ponovo vratio na koleginicu Daru Bubamaru.

– Rekla je kako sam ja klošar sa flašom. Kamo sreće da je tako, da je ono vremekada završimo fudbalicu i odemo do prodavnice posle toga da popijemo pivo, bio bih srećan. Uskoro ću otvoriti pivnicu i pozvaću Daru. Mislim da će joj krigla od litru dobro stajati, a biće i dobro da se jede – kroz smeh govori Željko pred kamerama “Ekskluziva”.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply