Željko Samardžić snimio novu pesmu! (VIDEO)

Željko je skrenuo pažnju na sebe davne 1973. godine učešćem na festivalu Prvi aplauz u Banjaluci pesmom “Moja Marija”, a tačno 40 godina ponovo je otpevao Mariju, ali ovog puta u modernom maniru.

Zeljko Samardzic i Igor Garnier

Željko Samardžić je snimio novu pesmu “Marija”, koja će se pre svega svideti mlađoj publici jer je snimljena u klupskom aranžmanu.

Željko je skrenuo pažnju na sebe davne 1973. godine učešćem na festivalu Prvi aplauz u Banjaluci pesmom “Moja Marija”, a tačno 40 godina ponovo je otpevao Mariju, ali ovog puta u modernom maniru! Za to je zaslužan producent i DJ Igor Garnier, koji je autor aranžmana!

Marina Tucaković i Aleksandar Perišić Romario su radili tekst i melodiju ovog hita u najavi.
Do kraja godine se očekuje ekranizacija pesme Marija u vidu spota, a Željko Samardžić će Novu godinu dočekati radno u Splitu!

– Zadovoljan sam saradnjom sa vrhunskim pevačem Željkom Samardžićem. Mislim da smo uspeli da napravimo vrlo interesantnu pesmu koja će se dopasti i mojoj, a i Željkovoj publici – rekao je Igor Garnier!

– Čudno je kako se neke stvari nameste. Evo tačno 40 godina nakon što sam snimio moju prvu pesmu, desila se i istoimena Marija! Ova je do duše “skockana” u klubskom fazonu, mada malo odudara od mog stila siguran sam da će se publici, pre svega mlađoj, svideti! Ja sam prezadovoljan i zahvaljujem se Igoru, koji je zaslužan za ovako moderan zvuk! – izjavio je Željko Samardžić.

Čitaj još  Farma: Filip se okomio na sledeću farmerku (VIDEO)

izvor: Kurir

Pesmu mozete preuzeti u sekciji NOVO na www.FOLKOTEKA.com

Leave a Reply