zeljko samaradzic sa sobicevim diskom

Željko Samardžić pohvalio CD izdanje Miladina Šobića!

Televizija Crne Gore uveliko snima film o životu Miladina Šobića pa je njihova ekipa tako nedavno boravila i u Sarajevu. O danima proživljenim u gradu na Miljacki govorili su njegovi prijatelji, a film je sniman i u Dubrovniku.

Dvostruki CD “Ožiljak”/”Umjesto gluposti”, s oba albuma koja je svojevremeno objavio Miladin Šobić, prvih dana ove godine objavljen je u Crnoj Gori. Ovaj događaj uneo je puno radosti u život legendarnog kantautora, koji je 30. januara 2013. godine pretrpeo teški moždani udar, od kojeg se još oporavlja.

O Miladinu brinu majka i sestra, s kojima je trenutno u Nikšiću.

– Miladin je svakim danom sve bolje. Njegov oporavak ide dobrim tokom. Dobro je raspoložen, čemu je doprinelo i objavljivanje CD-a s njegovim pesmama. Naravno da bi on voleo da je mogao učestvovati u svemu tome, ali biće prilike – rekla je nedavno Miladinova sestra Donizada Beba Šobić.

miladin sobic dupli cd

Šobin krug u kojem komunicira veoma je uzak pa je tako pre nekoliko dana, prvi put nakon što je imao moždani udar, telefonom razgovarao s veoma bliskim prijateljima.

– Miladin često spominje Sarajevo i jedva čeka da dođe. Uz Nikšić, to mu je jedan od najvažnijih i najdražih gradova – dodaje Donizada.

Film o Šobićevom životu sniman i u Sarajevu

Televizija Crne Gore uveliko snima film o životu Miladina Šobića pa je njihova ekipa tako nedavno boravila i u Sarajevu. O danima proživljenim u gradu na Miljacki govorili su njegovi prijatelji, a film je sniman i u Dubrovniku i, naravno, u Crnoj Gori.

Film bi premijerno trebao biti prikazan u fabruaru ili martu.

zeljko samadrzic sa sobicevim diskom

Zbog porodične tragedije, smrti sestre Šeherzade, Šobić se povukao na vrhuncu slave pa treći album “Barutana ljubavi” nikada nije objavio. U međuvremenu je napisao veliki broj pesama i, kako je otkrila Donizada, izlazak do sada neobjavljenih pjesama na CD-u mogao bi se dogoditi tokom ove godine.

Čitaj još  Katarina Živković u novom spotu sa devojkom u seksi pozama! (FOTO)

U prilog tome koliku podršku Miladin Šobić dobija od svojih kolega, govori podatak da je popularni pevač Željko Samardžić objavio fotografije upravo sa Šobićevim izdanjem. Željko se obratio svojim pratiocima na Fejsbuku, a uz fotografije dodao je komentar podške svom kolegi i prijatelju. Prenosimo vam Željkov komentar:

– Dragi prijatelji, preporučujem svima onima koji vole i poštuju Miladina Šobića, da uzmu dupli CD koji je božanstven. Na dva CD-a se nalazi 20 odličnih pesama. Bilo bi mi jako drago da njegov rad čuju i mladi ljudi koji možda do sada nisu imali prilike. Miladin je po meni (pored Djordja Balaševića, Arsena Dedića..) jedan od najboljih kantautora – stoji u Samardžićevom komentaru.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Avaz

Leave a Reply