zeljko-samardzic

Željko Samardžić pevao u praznoj sali u Bijeljini!

Posle osam godina, koliko nije nastupio u ovom gradu, Željko nije opravdao očekivanja.

Gostovanje u Bijeljini, Željko Samardžić sigurno neće dugo pamtiti ili će se bar potruditi da ne pamti.

Posle osam godina, koliko nije nastupio u ovom gradu, Željko nije opravdao očekivanja. Honorar koji je uzeo za ovo gostovanje svakako je precenjen, jer je od očekivanih hiljadu karata, koliko je njegov menadžer Saša Đorđević tvrdio da će biti prodato, na Samardžićev nastup u Bijeljini došlo tek pola od toga.

Željko je nastupio u diskoteci koja prima oko 1200 ljudi, tako da je diskoteka bila poluprazna. Organizatori su se pobrinuli da rasporede stolove tako da izgleda koliko-toliko popunjeno, ali bez obzira na sav njihov trud, ništa nije pomoglo. A Željko se, kako kažu, nije ni osvrnuo na to i ponudio da snizi cenu nastupa. Doduše, sve vreme je imao kiseo osmeh na licu i trudio se koliko-toliko da napravi dobru atmosferu, što mu je u pojedinim situacijama i pošlo za rukom.

Žene, na koje Samardžić i njegov tim uvek ciljaju, izneverile su ga ovaj put ili su mislili da ne vredi izdvojiti 12 maraka, kolika je bila cena karte. Šta god da je u pitanju, Samardžić je, kako se to u narodu kaže “pukao” u Bijeljini, pa u ovom gradu neće sigurno skoro zapevati ponovo, a verujemo ni u okolini.

Čitaj još  Jasmina Medenica izazovnija nego pre 20 godina! (FOTO)

izvor: Svet

Leave a Reply