zeljko-samardzic

Željko Samardžić napunio “Kombank Arenu” (VIDEO)

Tradicija nije prekinuta i popularni pevač Željko Samardžić i ove godine za 8. mart održao je koncert i napunio beogradsku “Arenu”. Dame su uživale uz njegove vanvremenske hitove.

Tradicija nije prekinuta. Popularni pevač Željko Samardžić i ove godine za 8. mart, po peti put u “Kombank Areni”, održao je koncert i napunio dvoranu.

Ovo je peti nastup Željka Samardžića u najvećoj dvorani u Srbiji, a karte po ceni od 1.600, 2.400 i 2.800 dinara su rekordnom brzinom planule, pa je “Kombank Arena” i ovaj put bila prepuna.

Željko Samardžić, poznat po emotivnim i romantičnim pesmama, koncert je počeo sa 40 minuta zakašnjenja pesmom “Zaustavite januar”, koju je snimio nedavno i njome najavio novi disk. Tokom pesme, na sceni je padao veštački sneg, a potom se pevač, u crnom odelu, obratio publici rečima:

– Dobro veče Beograde, drago mi je što me niste izneverili peti put. Svim damama večeras želim srećan 8. mart, da vas muškarci poštuju i vole. Ovo je koncert za vas.

Samardžić je nastavio prisutne da oduševljava svojim najvećim hitovima, a pre svake pesme, davao je određene asocijacije publici.

– Mnogi su mi rekli, Željko nemoj da praviš i ove godine koncert u “Areni”, bili su skeptični, međutim, ja sam im svima poručio da se ne brinu, jer verujem svojoj publici – rekao je pevač i otpevao veliki hit “Živi bili, pa videli”.

Među prisutnima bili su mnogi Samardžićevi saradnici, a pevač je jednu pesmu posvetio i svojoj supruzi Maji. Najveće ovacije bile su tokom izvođenja hitova “Zato kradem”, “Ljubavnik”, “Grlica”, “Pokaži mi šta znaš” i “Bezobrazno zelene”.

Iznenađenje večeri bila je grupa “Miligram” sa Alenom Ademovićem, koja je izazvala pravi delirijum među ženskom populacijom. Otpevavši dva velika hita “Lege, lege” i “Beograd noću”, razigrali su i one malobrojne koji su sedeli. Potom je Željko izašao na scenu u belim trendi pantalonama i košulji i našalio se sa publikom:

Čitaj još  Romana Panić: Spremna sam da budem i samohrana majka!

– Kako ja sad da pevam posle njega?! Uvek kažem, na mladima svet ostaje. Kada zađete u određene godine u kojima više ne možete da kažete, slobodno mi pišite sve što vam je na srcu.

Publiku je posebno oduševila pesma “Sve je moje tvoje”. Posle nje, pevaču se na sceni pridružila predstavnica jedne muzičke kuće, koja mu je uručila statuu zlatnog gramofona za njegov doprinos srpskoj publici, ističući kvalitet njegovih albuma.

On je svojim hitovima i sjajnim glasom dovodio atmosferu do usijanja, a posle dva i po sata, pevač se zahvalio publici, jer ga je verno pratila i posle pesme “Zaustavite januar”, koju je izveo na bis, koncert je završen.

izvor: Telegraf

Leave a Reply