zeljko joksimovic sa muzicarima

Željko Joksimović u finansijskoj krizi!

Zbog finansijske krize, koja u poslednje vreme drma celu estradu, pevač je rešio da maksimalno prištedi na avio-kartama, a uskoro planira da angažuje i jeftinije muzičare za neke koncerte.

Ekonomska kriza, koja poslednjih godina drma planetu, ostavila je posledice i na Željka Joksimovića.
Naime, popularni pevač rešio je da drastično smanji troškove, zbog čega na tezge po Evropi njegov bend odlazi kombijem, a on ide avionom.

Nekadašnji predstavnik Srbije na Evrosongu razmišlja i da angažuje mlađi bend, koji će ga pratiti na nastupima po Srbiji i Crnoj Gori, dok će sa stalnim muzičarima odlaziti na turneje po svetu, što će mu takođe uštedeti mnogo para.

– Željko je odlučio da maksimalno smanji troškove kada odlazi na nastupe u inostranstvo zbog finansijske krize, koja poslednjih godina nije zaobišla ni estradu. Do sada je sa bendom uvek leteo avionom, a odnedavno je rešio da muzičari putuju kombijem. Željko je svestan da više nema posla kao ranije i zbog toga ne želi da baca pare na avionske karte, već gleda da uštedi koliko god je to moguće – tvrdi dobro obavešten izvor.

Čitaj još  Jelena Vučković pokazala zategnuto telo!

Budući da ovim povodom popularni pevač u toku jučerašnjeg dana nije odgovarao na pozive i poruke, pozvali smo njegovog menadžera Baneta Obradovića, koji smatra da je normalno da bend na neke tezge putuje kombijem.

– Poslednjih 13 godina do Beča putujemo kombijem. Kada se ide u Nemačku, Australiju ili Ameriku, onda letimo avionom. Nema nikakvog korigovanja troškova benda. Mislim da mi jedini po Evropi putujemo avionom, dok drugi na nastupe idu kolima ili kombijem. Evo 15. novembra letimo u Švajcarsku sa bendom – poručio je Obradović.

izvor: Kurir
foto: Facebook

Leave a Reply