zeljko i toni

Željko Joksimović: Toni i ja 20 godina čekamo da snimimo duet!

Obojica su se zabavljali tokom ekranizacije nove numere, a ako je suditi po atmosferi iz Doma sindikata, ova pesma će se veoma dopasti publici.

Popularni pevači Željko Joksimović i Toni Cetinski snimili su duet, i to nakon 20 godina intenzivnog druženja. Iako su oduvek priželjkivali da ukrste glasove, do saradnje je došlo pre godinu dana, kada je Toni pustio Željku ovu numeru, a premijera spota za pesmu “Zablude” biće sledeće nedelje.

Obojica su se zabavljali tokom ekranizacije nove numere, a ako je suditi po atmosferi iz Doma sindikata, ova pesma će se veoma dopasti publici. Iako je snimanje trajalo nekliko sati, Željko i Toni su sa osmehom izašli iz sale, a novinarima su otkrili da jedva čekaju da pesma ugleda svetlost dana.

– Nas dvojica smo već 20 godina čekali da snimimo duet. Daleko od toga da će se naše druženje završiti, mi bismo nastavili da se družimo i da nije došlo do saradnje. Toni je prošle godine došao sa ovom idejom i snimili smo vanserijsku numeru – rekao je Željko, dok je Toni dodao:

Čitaj još  Vesna Rivas ima novog dečka! (FOTO)

– Svi kadrovi u spotu će biti iz Doma sindikata, samo će se videti klavir i nas dvojica. Želeli smo da ljudi slušaju pesmu, a ne da gledaju spot. Numera se zove “Zablude” i siguran sam da će se dopasti publici – izjavio je Cetinski.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply