Željko Joksimović oduševio Ohrid

Pop pevač i kompozitor Željko Joksimović održao je u petak veče sjajan koncert u Sportskom centru „Biljanini izvori“ u Ohridu. Kao specijalni gost nastupio je Danijel Kajmakoski.

Zeljko Joksimovic Ohrid

Pop pevač i kompozitor Željko Joksimović održao je u petak veče sjajan koncert u Sportskom centru „Biljanini izvori“ u Ohridu. Publika je gotovo od prve do poslednje numere pevala sa srpskom muzičkom zvezdom, koja je obožavaocima priredila atmosferu za pamćenje. Spektaklu u Ohridu, pred više od 5.000 ljudi, doprineo je i pažljivo odabran reportoar, koji je za ovu priliku proširen i starim narodnim pesmama,koje je Željko sa posebnim zadovoljstvom otpevao makedonskoj publici.

Čitaj još  Maja Marijana ostavila muža

– Hvala divnoj publici, ovo je, zaista, jedan od mojih najlepših koncerata – rekao je Joksimović.

Kao njegov specijalni gost nastupio je Danijel Kajmakoski, učesnik šou-programa „Iks faktor“, čiji je Željko mentor. Kajmakoskije, inače, rodom iz Struge, tako da je makedonska publika imala jedinstvenu priliku da uživo čuje ovog talentovanog pevača. Ponosan na svog učenika, Joksimović je dan posle koncerta u Ohridu zajedno sa Danijelom prošetao ulicama Struge.

izvor: Novosti

Leave a Reply