Željko Joksimović, Nina Badrić i Ivan Tasovac na Tvitomaniji!

Najveća regionalna konferencija posvećena društvenim mrežama biće održana od 8. do 12. maja u hotelu “Novi Spa Hotels & Resort” u Novom Vinodolskom.

Tvitomanija

Tvitomanija, najveća regionalna konferencija posvećena društvenim mrežama, biće održana od 8. do 12. maja u hotelu “Novi Spa Hotels & Resort” u Novom Vinodolskom, koji se nalazi na hrvatskom primorju. Pored brojnih poznatih ličnosti, kao što su Željko Joksimović, Ivan Tasovac, Nina Badrić i ostali.

Tema druge po redu Tvitomanije je “Društvene mreže i život”, i na njoj će se govoriti o svim sferama života u kojima su društvene mreže napravile revoluciju – komunikacijama, sportu, medijima, obrazovanju, politici, modi, nauci, biznisu, umetnosti, estradi, kulturi.

U okviru predavanja, panel-diskusija i radionica govoriti o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno prisustvo na društvenim mrežama.

Poznate ličnosti, predstavnici malih i velikih kompanija i stručnjaci za komunikaciju će razgovarati o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama, i na koje sve načine Tviter, Fejsbuk, Jutjub, Instagram, Forskver, Pinterest, Tamblr i mnoge druge društvene mreže mogu pomoći da se kvalitetno pozicionirate u sve široj internet zajednici.

Čitaj još  Pevačica htela da ispadne pametna pa napravila lapsus!

Kako tvrde organizatori, očekuje se preko hiljadu gostiju.

izvor: Telegraf

Leave a Reply