zeljko joksimovic i marija serifovic

Željko Joksimović i Marija Šerifović pevali na -21 stepen u Zaječaru!

Novu 2015. godinu mnogi Zaječarci dočekali su na gradskom trgu sa Željkom Joksimovićem i Marijom Šerifović.

Sinoć oko 22 sata zaječarski trg počeo je da se lagano puni jer je na scenu trebala da stupi svetska zvezda Marija Šerifović. U svom specifičnom stilu, ne skidajući osmeh sa lica, Marija je uspela da napravi odličnu atmosferu.

zeljko i marija na trgu

Iako je bilo minus 21 stepeni, publika nije omanula. Pevali su zajedno sa Marijom, đuskali što zbog veselja, što zbog hladnoće, a ona je pokazala da joj hladnoća ni malo ne smeta.

– A sada jedan aplauz za sve jer ste tako hrabri i izašli ste po ovoj hladnoći – ovim rečima počeo je svoj nastup Željko Joksimović na zaječarskom trgu, a zatim, zajedno sa orkestrom, aplaudirao publici.

Oduševljeni posetioci pozdravili su ga ovacijama, a zatim zapevali sa njim njegove najveće hitove. Kako se bližila ponoć, trg se lagano punio a posetioci kao da nisu osećali ledeni vazduh od koga je i lice trnulo.

Čitaj još  Pogledajte gde je sada bivša farmerka koja je pobedila rak

zajecar trg

Približila se ponoć, a Željku se na bini pridružila Marija. Ovo dvoje vrhunskih pevača publiku je u Novu 2015. godinu uvelo uz duetsku pesmu “Kad zamirišu jorgovani”. Za kraj, usledio je spektakularni vatromet koji se prolomio zaječarskim nebom.

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply