zdravko colic

Zdravko Čolić prozvao Zoricu Brunclik zbog koncerta!

Zbog velikog interesovanja, organizatori su odlučili da za sve Čoline fanove organizuju još jedan koncert, 13. decembra.

Najveća muzička zvezda sa ovih prostora, Zdravko Čolić, zakazao je još jedan koncert u Beogradskoj areni za 13. decembar.

Najnoviji album Zdravka Čolića “Vatra i barut” biće moto koncerta zakazanog za petak 12. decembar u kombank Areni (20 sati).

Zbog velikog interesovanja, organizatori su odlučili da za sve Čoline fanove organizuju još jedan koncert, 13. decembra.

Neke poklone obožavateljki nisam smeo da odnesem kući!

U susret predstojećem koncertu u Kombank areni, Zdravko Čolić je otkrio neke od detalja koncerta na konferenciji za novinare, koje škakljive poklone je dobijao na bini, ali i da li će nastupati za Novu godinu.

Zdravko Colic

Na pitanje da li čuva stvari koje mu obožavateljke bacaju na binu, Čola kaže:

– Nažalost taj veš nisam sačuvao, to sa vešom je u Hrvatskoj popularno, manje ovde ili u nekim drugim regionalnim državama, ali nekako i to me obraduje, to je izraz neke ljubavi, to ne treba gledati previše erotski. Medvediće mislim da sam sačuvao… – kaže Čola i dodaje da veš nije smeo da odnese kući.

Na pitanje novinara da li će imati goste na svojim koncertima, osvrnuvši se na nedavno održan koncert Zorice Brunclik koja je imala preko dvadeset velikih imena u gostima, Čola je odgovorio:

Čitaj još  Jovana: Plašim se da će Danijel objaviti naš pornić!

– Nema razloga da zovemo neke sad pevače, ko što ovo narodnjaci rade, videli ste. Zovnu pedeset izvođača i šta onda, jel’ to solistički koncert il’ šta je to? Nije ništa. Što bih ja sad zvao nekog, jel’ da popunim vreme, kao ja ne mogu da izdržim, jel’? – rekao je Čola.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Leave a Reply