Zdravko Čolić: O svojoj ženi pevaću kad zasluži!

“Ne branim se ja, puštam da me uzmu i raščerupaju”, našalio se Čola na temu dama iz publike. Popularni pevač kaže i da zajedno sa starijom ćerkom prolazi kroz pubertet i stoički ga podnosi.

Zdravko Colic

Popularni pevač Zdravko Čolić među svojim mnogobrojnim hitovima, pevao je o Nataši, Anđeli, Jasmini, Kristini a sada i o Esmi. Pesmu o Aleksandri, kako se inače zove njegova supruga, kaže pevaće kada ona to bude zaslužila.

– O ženi ću pevati kada zasluži – rekao je kroz smeh popularni Čola za “Exkluziv” koji će na “Dan žena” zapevati Šveđankama u Malmeu ali kaže da će na taj koncert otputovati sam, bez svoje supruge.

Kao šarmer i pevač koji je oduvek osvojao ženska srca Zdravko je otkrio da se na svojim koncertima maksimalno posvećuje i daje ženama.

– Ne branim se ja, puštam da me uzmu i raščerupaju – našalio se Čola koji sada zajedno sa svojom starijom ćerkom prolazi kroz pubertet i kako kaže, stoički ga podnosi, iako bi možda trebao biti malo stroži ali da njegova supruga tu igra glavnu ulogu.

Čitaj još  Aco Pejović: Sarajevo, učinili ste me sretnim čovjekom!

Zdravko ove godine proslavlja sa svojom suprugom 12 godina braka i 25 godina veze i otkriva da su za drugo dete on i Aleksandra priželjkivali dečaka ali je na svet došla ipak još jedna preslatka devojčica pa se šarmer složio da je ipak tako bilo suđeno.

izvor: Blic

Facebook komentari

Leave a Reply