Zdravko Čolić novi spot snimao u Makedoniji

Čola je u Makedoniji ekranizovao pesmu „Vatra i barut“, a zbog spota je morao da nauči da upravlja gliserom.

Zdravko Colic na brodu

Zdravko Čolić posetu Makedoniji iskoristio je da snimi spot za pesmu s novog albuma „Vatra i barut“. Čola se ozbiljno posvetio poslu, a kadrove je snimao čak tri dana u Skoplju i Ohridu. Pored pevača, akteri priče su i makedonska manekenka Natalija Grubovik i Vlatko Stefanovski.

– Volim Ohrid i nisam mnogo razmišljao kad se pojavila ideja da se snima spot u Makedoniji. Za ovaj grad me veže veliki broj uspomena, dragih ljudi i prijatelja, zbog kojih uvek sa zadovoljstvom posećujem ovo mesto. Ovo mi nije prvi spot koji radim u Makedoniji. U Ohridu sam snimao ekranizaciju dueta sa Bebi Dol, ali, nažalost, taj video nikad nije izašao, nemam ga čak ni u kućnoj arhivi – otkrio je Čola, koji nije odoleo da nekoliko snimaka uradi i pored Crkve Svetog Jovana Bogoslova, građevine kod ribarskog sela Kaneo podignutoj na steni krajem 13. veka.

Čitaj još  Novi estradni rat: Goca Tržan protiv Aleksandre Kovač!

Cola u Makedoniji

Ipak, najopasnije scene rađene su na Ohridskom jezeru, a Čola je morao sam da provoza gliser. Zdravko se za nekoliko dana vraća u Makedoniju, gde će 31. maja održati koncert u areni „Boris Trajkovski“.

izvor: Kurir

Leave a Reply