Zdravko Čolić: Brak je važniji od svakog flerta!

Čola je zahvalan na braku sa Sandrom koja toleriše njegov posao i sve što sa njim ide…

Zdravko Colic

Zdravko Čolić je nedavno izjavio da je neka posebna energija i viša sila odredila da Sandra bude njegova supruga. Smatra da su se odmah njihove aure prepoznale, kao i da ga ona dobro razume i da mu toleriše dosta stvari.

– Nas dvoje se dugo poznajemo i imamo izgrađen odnos koji ništa ne može da pokvari pa čak ni posao kojim se bavim. Inače, veoma sam tolerantan i smatram da brak nikad ne bi trebalo žrtvovati zbog flerta. A on je sveprisutan u životu pevača, makar mnogi to neće priznati – navodi pevač.

Smatra da je ključ roditeljstva zajednički stav koji ima sa suprugom po pitanju odgoja njihovih kćerki i priznaje da ih je pomalo razmazio jer je teško ostati strog prema devojčicama.

Na pitanje da li će kao Brega da prodaje CD uz toalet papir, pevač je izjavio da je to već radio prodavajući ga uz deterdžent za veš i kartice za telefon i da se pokazalo kao veoma isplativo.

Čitaj još  Parovi: Pale nove uvrede u luksuznoj vili!

– Ploča ti izađe uz karticu za mobilni. Neki ljudi kupuju zbog jednog, drugi zbog drugog. Tiraž raste i ništa ispod pola miliona prodatih primeraka u tom slučaju nije prihvatljivo. Posle su mnogi muzičari radili na taj način – ističe Čola.

izvor: Telegraf

Leave a Reply