semir dzankovic saslusanje

Završeno saslušanje Semira Džankovića zbog pretnji

“Povodom podnete krivične prijave tužilaštvo je preduzelo planirane dokazne radnje. Saslušali smo osumnjičenog, ispitali svedoke i pribavili snimak događaja od produkcije”, rekao je tužilac.

Semir Džanković, pevač “Pinkovih zvezda” i učesnik rijalitija “Farma”, može da odahne jer neče ići na robiju.

Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu odbacilo je krivičnu prijavu protiv Semira, koji se teretio za izazivanje verske i nacionalne mržnje i pokušaj ubistva Maje Nikolić na “Farmi”.

– Protiv Semira krivičnu prijavu podnela je Policijska stanica Barajevo, jer je u rijalitiju 1. decembra 2015, dok je Nikolićeva pevala “Tamo daleko” i himnu Srbije, uputio pretnje i uvrede pevačici, da bi potom na nju krenuo nožem – piše u policijskoj prijavi.

Javni tužilac Ivan Konatar potvrdio je ova saznanja.
– Povodom podnete krivične prijave tužilaštvo je preduzelo planirane dokazne radnje. Saslušali smo osumnjičenog, ispitali svedoke i pribavili snimak događaja od produkcije. Nakon svega smo doneli rešenje o odbacivanju krivične prijave, jer nisu postojali dokazi koji bi potkrepili sumnje da je osumnjičeni izvršio navedeno krivično delo za gonjenje uzimanja slobode po službenoj dužnosti – rekao je tužilac.

Čitaj još  Mladen pobesneo zbog prozivki

Nikolićeva nije zadovoljna odlukom tužilaštva.

– Mislim da je svima jasno kako funkcionišu stvari u Srbiji – rekla je Maja.

Džanković se za sad nije oglašavao.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Leave a Reply