Zasto je seks dobar

Zašto je sex bitan i dobar, 10 činjenica!

Seks je jako dobra stvar i po muškarce i po žene, a ovo je deset razloga zašto je to tako.

1. Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađa napetost žilama mozga.

2. Puno seksa može izbrisati začepljen nos. Seks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i proljetnih alergija.

3. Vođenje ljubavi je tretman spektakularne lepote. Znanstvenici su otkrili da kad žena ima polni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji daje sjaj i mekoću kose.

4. Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi jača gotovo sve mišiće ženskog i muškog tela. To je zabavnije od 20 plivačkih krugova u bazenu i ne trebaju posebne patike!

5. Vodite ljubav polako, tako da dolazi do opuštanja i smanjujenju šansi za obolijevanja od dermatitisa, osipa i akni. Znoj proizveden kroz sex čisti pore i čini kožu sjajnom.

6. Vođenje ljubavi može spaliti sve kalorije koje ste sakupili u ovoj romantičnoj večeri pre spavanja.

7. Seks je “Sveti lek” za depresiju. otpušta endorfin u krvi, stvarajući stanje euforije i ostavljajući žene i muškarce sa osećajem kao “singl”.

8. Seks je dobar za smirenje i dobar je mišićni opuštač, najsigurniji na svetu. To je hiljadju puta učinkovitije od Valiuma.

Čitaj još  Parovi: Ljubomorna Jovana prekinula seks pa šamarala Ružicu! (VIDEO)

9. Što više seksa to bolje, jer telo seksualno aktivno otpušta više feromona. Ovaj prirodni miris žlezda našeg tela je neprimetan našem nosu, ali to je vrlo inspirativno za žene!

10. Poljubac svaki dan produžava vek trajanja zuba i posete zubaru. Umetnost ljubljenja izaziva sline, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, sprečava oralne probleme, da ne spominjemo držanje daha uvek obnavlja.

 

Novi

2 comments

Leave a Reply