hanka paldum

Zapaljen lokal Hanke Paldum!

Hanka Paldum je izjavila da se nepoznati lopov u njen poslovni prostor u izgradnji uvukao kroz prozor, skinuo kablove i zapalio ih kako bi skinuo izolaciju sa bakarnih provodnika. Kada se požar proširio, lopov je pobegao.

SARAJEVO – Za sada nepoznata osoba u nedelju, sat iza ponoći podmetnula je požar u poslovnom prostoru u izgradnji vlasništvo poznate bosanske pevačice Hanke Paldum koji se nalazi u Ulici Mula Mustafe Bašeskije na broju 6.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo istakli su da se radilo o manjem požaru u kome nije bilo povređenih osoba, dok je na objektu nastupila materijalna šteta.

Uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo i sudski veštak protivpožarne zaštite. Izvršenim uviđajem je konstatovano da je požar podmetnut, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvetljavanju ovog krivičnog dela, saopšteno je iz policije.

Prema rečima Hanke Paldum, nepoznati lopov se u njen poslovni prostor u izgradnji uvukao kroz prozor, skinuo kablove i zapalio ih kako bi skinuo izolaciju sa bakarnih provodnika. Kada se požar proširio, lopov je pobegao.

Čitaj još  Romana Panić skratila kosu i nabacila lokne!

izvor: Kurir

Leave a Reply