Zahvaljujući golim slikama Dara Bubamara ponovo u ‘Grandu’!

Direktor „Granda“ će u ponedeljak, posle pet godina od prekida saradnje jer ga je Bubamara javno izvređala, ugostiti pevačicu u „Narod pita“.

Dara Bubamara

Saša Popović će se u ponedeljak i zvanično pomiriti s Darom Bubamarom. Nakon što su pre pet godina raskinuli saradnju na najgori mogući način, kad su pale teške reči i psovke, njih dvoje sada su opet u dobrim odnosima. Sve se promenilo zbog Darinih golišavih fotki, koje su nedavno dospele u javnost.

– Saša je došao na ideju da posle pet godina pozove Daru u „Narod pita“ da bi ekskluzivno ispričala kako su te fotografije dospele u javnost i da li će je muž zbog toga ostaviti. Rešio je da pređe preko svih teških reči koje je razmenio s njom jer smatra da mu je gledanost mnogo važnija od prepucavanja. Dara se odmah odazvala pozivu – kaže dobro obavešten izvor.

Inače, Popović je prvi korak ka pomirenju napravio još pre dve godine, kad je Dari uputio telegram saučešća povodom smrti majke, ali nakon tog ljudskog gesta dalji kontakt nisu imali.

Dara je kasnije za njega rekla da je dobar čovek, ali u „Grandu“, uprkos pohvalama, za nju nije bilo mesta. Pozvali smo Daru, koja je potvrdila saznanja:

– Saša i ja se poznajemo dvadeset godina i normalno je da se ljudi u poslu za to vreme i posvađaju, ali i pomire. Cenim ga i smatram da je majstor svog zanata, zato ću se u ponedeljak i odazvati njegovom pozivu – rekla je Dara.

Čitaj još  Goca Tržan i Lena Marinković: Pauza za ljubljenje!

Dara: Jebale te Zvezde Granda!

Dara pre pet godina nije mislila kao danas, pa je posle Grand festivala, na kojem nije bila zadovoljna plasmanom, rekla:

– Ovaj festival je namešten, je.ale te tvoje zvezde „Granda“.

Tada je demonstrativno napustila studio u Košutnjaku, posle čega je ružno govorila o Popoviću. Posle toga Dara je izbačena iz „Granda“.

izvor: Kurir

Leave a Reply