trudna miljana ulazi u zadrugu

Zadruga: Trudna Miljana sutra ulazi u rijaliti!

Najkontroverznija trudnica u Srbiji odlukom produkcije izbačena je iz poznate vile pre nedelju dana zbog niza incidenata koje je napravila poslednjih dana.

Bivša učesnica popularnog rijalitija, gde je napravila niz incidenata da bi na kraju bila izbačena ući će u drugi šou.

Nišlijka Miljana, koja je u rijalitiju zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem, sutra uveče će ući u Zadrugu.

Najkontroverznija trudnica u Srbiji odlukom produkcije izbačena je iz poznate vile pre nedelju dana zbog niza incidenata koje je napravila poslednjih dana. Uprkos diskvalifikaciji Happy TV je objavila da će joj isplatiti honorar budući da je u drugom stanju.

– Meni je lekar rekao da moram da izadjem jer nije preporučljivo da provodim vreme sa 22 ljudi. Uslovi nisu dovoljno higijenski i imam pojačan sekret – rekla je Miljana pre izlaska.
Dok je napuštala rijaliti Miljana se pozdravila čak i sa Vesnom Rivas sa kojom je godinama na ratnoj nozi, a voditeljki Andjeli je pokazala srednji prst.

Posle diskvalifikacije iz rijalitija, Miljana je razgovarala s roditeljima i definitivno rešila da rodi dete Ivanu Marinkoviću!

– Vlada epidemija boginja, pa ne smem mnogo da se krećem među ljudima. Mirujem. Mama i tata me maze i paze. Pričali smo otvoreno o svemu. Rekli su mi da sama odlučim šta hoću i ja sam rešila da rodim. Uostalom, i da ne želim sad da ga zadržim, dosta je vremena prošlo i ne bih mogla da ga se rešim, osim ako bi beba dobila neke anomalije, ali to ne može da se desi jer smo mi genetski svi zdravi, a nadam se da su i Marinkovići.

Čitaj još  Bivše učesnice rijalitija lezbo akcijom otvorile kafanu!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply