maca diskrecija novi instagram

Zadruga: Procurela najbrutalnija Macina tajna

Macina majka je poručila da ju je sramota zbog Macinog ponašanja i da zbog toga ne sme da izađe na ulicu.

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, abortirala je dete svog brata, i to kad je imala samo 15 godina.

Ova šokantna priča poznata je meštanima Tuzle, koji o sugrađanki nemaju lepo mišljenje. Jedan od njih pozvao je redakciju dnevnog lista i ispričao Macinu skandaloznu prošlost, a posebno deo koji se tiče incesta s rođakom.

– U Tuzli svi znaju da je Macin prvi dečko bio njen bliži rođak, s kojim je ostala u drugom stanju. Što je najgore, ona je to sama pričala, nije se trudila ni da sakrije svoju sramotu. Njena majka Enesa je znala s kim joj je ćerka zatrudnela, ona ju je i vodila da abortira, jer je Maca tada bila maloletna. Posle toga se neko vreme primirila, dok nije napunila 18 godina. Tada je opet počela da se vucara s kim stigne. Šta da vam pričam o osobi koja se javno odrekla majke i priznaje da se prostituiše – rekao je sagovornik, koji je insistirao da mu ne pominjemo ime.

Slična priča povela se u rijalitiju „Zadruga“.

– Ujak te isterao iz kuće, kurvo jedna! Prvo te jebo brat, priznaj! Rođak je jebo! Priznaj, imam sve crno na belo, samo da mi produkcija dozvoli da donesem. Sama je pričala to. Abortirala si s bratom, sifilis si imala. Alo, imam tvoj bolnički karton. Hoćeš da ti donesem papir? Imala je više abortusa nego ja patika. Abortirala je u osmom razredu. Mama ju je vodila na abortus – pričao je jedan od učesnika, a Anđela Veštica se nadovezala:

Čitaj još  Parovi: Evo šta rade ukućani dok su kamere isključene

– I ja sam čula, Maco, da si bila u šemi s bratom i da si abortirala njegovo dete kad si imala 15 godina.
Kontaktirali smo s Macinom mamom Enesom, ali ona nije bila raspoložena da priča o ćerki. Poručila je da ju je sramota zbog Macinog ponašanja i da zbog toga ne sme da izađe na ulicu.

– Neću više da pričam o njoj, ne mogu da je gledam, ne zanima me! Sramota me naroda, komšija, ne smem na ulicu da izađem. Ubiću se zbog nje!- rekla je Nurkićeva, a na pitanje da li je tačno da je ćerku vodila da abortira rođakovo dete, rekla je:

– Ma ne zanima me to, neću da pričam o tome. Ma neću uopšte da pričam o Maci. Ko zna s kim je ludetina sve bila! Nemojte me više zvati zbog nje – rekla je Enesa, koju ćerka nije videla čak dve godine.

Na uslovnoj kazni

Maca Diskrecija sada uporno negira da se bavi najstarijim zanatom, iako se pre samo pola godine na sva usta hvalila kako za seks naplaćuje 500 evra i da su joj mušterije uglavnom političari i biznismeni. Osim toga, ona je na svom Instagram profilu objavljivala audio-snimke razgovora s klijentima, od kojih je iznuđivala novac i ucenjivala ih. Zbog toga je privođena u policiju na saslušanje, a takođe je hapšena u rodnoj Tuzli, gde je osuđena na uslovnu kaznu zbog krivičnog dela bavljenja prostitucijom.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply