luna djogani sokantnan snimak

Zadruga: Posle Macinog, isplivao Lunin šokantan snimak (VIDEO)

Blogerka je bila sama sa Radanovićem u sobi za rehabilitaciju, gde je plakala na sav glas. Ona više nije mogla da sakrije koliko joj je teško.

Protekle večeri u rijalitiju “Zadruga” bilo je veoma burno.

Najpre je Saška Karan optužila Slobu i Lunu da su imali seks, nakon čega je ćerka Anabele Atijas bukvalno doživela nervni slom.

Naime, Saška je blogerki i pevaču poručila da prestanu da se pretvaraju, jer je njihov odnos više nego očigledan, kao i da su imali odnose kada su kamere bile isključene, te je Luna potpuno izgubila kompas i počela da demolira stvari po kući. Zatim je blogerka bila nasamo sa Radanovićem u sobi za rehabilitaciju, gde je plakala na sav glas… Ona više nije mogla da sakrije koliko joj je teško.

Međutim, ovo nije bilo sve. Naime, Maca Diskrecija je u toku večere Žarku Stanojeviću otkrila kako je pevača i blogerku zatekla u kupatilu i to u toku seksa!
– Ušla sam u kupatilo i rekla sam Slobi da moram da piškim i da neću da ga gledam. I iz tuš kabine izlati i ona. Mokra, isto. Znači imali su seks. Sloba go. Što bi se kupali zajedno inače? – šokirala je Maca svojom izjavom.

Čitaj još  Farma: Rade se osilio: Staniju ću sledeću ispratiti! (VIDEO)

– Ja sam Luni rekla. Kaže ona meni, što Maco govoriš mogu i ja da otvorim usta… Pa reko, otvori Luna usta… Ja se ne bojim, ne jebem se sa oženjenim muškarcem. Lažu narod. Ona je iskrena, ona njega voli, ja to cenim. Ali mi se ne sviđa njegovo ponašanje. On sedi na dve stolice – rekla je starleta.

Pogledajte šokantne snimke:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply