sloba radanovic i luna djogani

Zadruga: Pao poljubac koji su svi gledaoci čekali

I dok Kristina tvrdi da joj je suprug veran, Sloba i Luna nastavili su da se kriju u kupatilu, iako im je to produkcija izričito zabranila.

Dvoje zadrugara su posle silnih problema, postali još prisniji, a njihov odnos je otišao je korak dalje.

Nakon ulaska mame Slobe Radanovića u rijaliti program “Zadruga”, koja je sinu dala veliku podršku, odnos pevača i Lune Đogani se drastično promenio na bolje.

U toku noći, osamili su se u Rajskom vrtu. Tamo su pričali o sestrama Lune Đogani, kućnim ljubimcima koje imaju, vremenu koje prolazi u “Zadruzi”, o tome da li blogerka treba da ugradi silikone.

– Pun sam neke pozitivne energije – izjavio je Sloba, posle čega ga je Luna poljubila, a ubrzo su se i zagrlili.

– Mršava moja! Kako je lepo što niko ne ulazi ovde. Koju sreću imamo što možemo da budemo ovde! Lepoto – rekao je pevač.

– Kakve oči imaš, čudno lepe. Kakvu ruku imaš, pravu mušku – uzvratila je Luna, a onda prošaputala: Volim te!

Sa druge strane, Kristina Kockar tvrdi da njen suprug nije zaljubljen u Lunu Đogani, ali kaže da će joj odgovarati za sve postupke koje je počinio u rijalitiju „Zadruga”.

Pevač Slobodan Radanović ponovo je pokazao simpatije prema Luni Đogani dok joj je tokom žurke pevao pesmu Saše Matića „Samo ovu noć”, a ona je plakala od sreće. I dok učesnici bruje da se među njima dogodio seks, pevačeva supruga Kristina Kockar tvrdi suprotno.

– Znam da se seks nije dogodio, zato me i ne pogađaju te priče. Slobodan je odrastao čovek i sam odgovara za prošle, sadašnje i buduće postupke – kaže Kristina i tvrdi da to što je na Fejsbuku napisala da je solo ne znači da se razvodi.

Čitaj još  Tijana Ajfon u novoj akciji pod tušem (VIDEO)

– Ne razvodim se od Slobodana i nisam trudna, kao što je to neko rekao. Sve je u redu – kaže pevačeva supruga.
Na pitanje ako je sve u redu, zašto mu nije poslala stvari u rijaliti s obzirom na to da se Sloba žali kako mu je hladno i da nema šta da obuče, Kristina objašnjava:

– Njegova zimska garderoba je kod njegovih roditelja, prema tome ja ne treba da je šaljem, već oni.

Stjuardesa tvrdi da nisu tačne izjave njenih kolega da je kažnjena na poslu zbog pojavljivanja u rijalitiju. I dok Kristina tvrdi da joj je suprug veran, Sloba i Luna nastavili su da se kriju u kupatilu, iako im je to produkcija izričito zabranila. Zbog ovog poteza kažnjeni su sa po 50.000 dinara.

Dodatnu pometnju je stvorila Slobina majka Draginja, koja je progovorila o bivšoj snajki, i otkrila da joj ista uopšte nije draga.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply