luna i sloba konacna odluka

Zadruga: Luna i Sloba doneli neverovatnu odluku!

Sloba i Luna su konačno porazgovarali kao ljudi, i mirno i prijateljski odlučili šta će dalje.

Luna Đogani je u stalnom strahu od toga da će je Sloba Radanović ostaviti i vratiti se zakonitoj supruzi, a pevač je sada otkrio kakve su šanse da se vrati Kiji.

Nakon turbulentnog perioda, Sloba i Luna su ponovo uplovili u mirnu Luku, a onda je pevač otvorio dušu.

– Ti želiš da budeš sa mnom – pitao je Sloba, Lunu koja mu je odgovorila pitanjem:

– A, šta ti misliš?

– Mislim da želiš, ali da se nekada nečega plašiš – odgovorio je da na kraju Radanović na sopstveno pitanje da se na svakom koraku u “Zadruzi” posvuda oseća strah.

– Plašim se sama sebe! Zato što sam debil, retardirani retard, kreten – ljutila se na sebe Đoganijeva.

– Meni je stalno u glavi da se ti toga plašiš. Ne postoji nikakva mogućnost da ćemo se mi pomiriti, šta god da se dogodi i kako god da se ti ponašaš. Zato se ti opusti – dodao je Sloba.

Sloba i Luna su konačno porazgovarali kao ljudi, i mirno i prijateljski odlučili šta će dalje.
Nakon što je Luna bacala flaše, plakala sama na farmi, oštro se svađala sa dečkom, oni su legli u svoje krevete i počeli da razgovaraju o novonastaloj situaciji.

– Ono što si ti meni pružio za ova četiri meseca nije niko. Veruj mi da ja to poštujem i cenim i da sam ti zahvalna na tome. Ima da vidiš kroz dela koliko sam ti zahvalna i kakav ćeš život da imaš – pričala je Luna Slobi.

Čitaj još  Parovi: Održane finalne nominacije u vili!

– Povređuješ me non-stop! Mene ne mrzi da ti 300 puta ponavljam neku priču, ja to stvarno iskreno od srca kažem da bi ti ušlo u glavu, da bi ti bila bolja zbog sebe – rekao je Radanović Luni.

– Ja ću to da promenim. Najviše me boli što ovo gledaju naši ljudi, koji su bili ovde pre nekoliko dana i koji su nas podržavali, a ono sve gore i gore. Tvoja mama može zbog ovoga da me osudi, ali moji nemaju tebe zbog čega da osude. Ja sam jedan retard i to stvarno mislim. Nije ni čudo što nikada nisam imala sreće u ljubavi – shvatila je Đoganijeva.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply