nina lecic besna

Voditeljka pobesnela zbog popularne starlete!

Malo je falilo da vašarska plesačica ugrozi brak voditeljke i glumca.

Kako saznajemo, Branislav Lečić (59) imao je pravu dramu kod kuće kada je njegova supruga Nina (29) videla fotografiju na kojoj mu starleta Atina Ferari (22) sedi u krilu!

Nina je zahtevala da joj Leka objasni šta to radi sa vašarskom plesačicom koja se na sva usta hvali da je zavela mnoge oženjene poznate muškarce. Kada smo je pozvali, Nina nije krila razočaranje.

– Znate kako, pitala sam ga o čemu se radi i objasnio mi je – rekla nam je s dubokim uzdahom i posle kraće pauze nastavila:

– Ta fotografija je nastala na snimanju jedne emisije. Poznato je da se osobe raznih profila slikaju s mojim mužem kako bi ostvarile tzv. transfer imidža u javnosti, jer se zna ko je i šta je Leka. Tako se dotična osoba, koja dobro poznaje tehnike transfera, slikala s njim. I to je sve. U potpunosti verujem mom Leki!

– Dotična gospođica me uopšte ne zanima. Ne znam čime se bavi. Ne želim da govorim više o dotičnoj – rekla nam je Nina razočarano, nijednom ne izgovorivši Atinino ime.

atina i lecic

A šta su rekli Atina i Leka!

Atina: Leku poznajem baš dugo

Iako se javno hvalila da je „lupila mnogo recki sa poznatima“, Atina je ovaj put bila tajanstvena:

Čitaj još  Parovi: Novi lezbo momenti u vili (VIDEO)

– Leka i ja se znamo odranije i veoma smo dobri prijatelji. I tu stavljam tačku.

Leka: Zar verujete toj osobi?!

– Pristajem da se slikam sa svima koji mi priđu. Nisam ni znao ko je ona – izjavio je Leka, a kad smo mu rekli da se Atina hvalila da su bliski, besno je poručio:
– Da li stvarno verujete toj osobi? Neću o njoj više da kažem ni reč!

Skandalozna i beskrupulozna
Atina Ferari je iz rijalitija „Parovi“ izbačena nakon skandalozne izjave na račun preminule devojčice Tijane Jurić. Po izlasku je spopadala „orliće“, ali bezuspešno.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply