Voditelj prozvao Nedu Ukraden da ima 126 godina!

Vladimir Đorđević, voditelj emisije „Bulevar“, isprozivao Nedu Ukraden rekavši da je ona tri puta starija od njega!

Neda u emisiji Bulevar

Vladimir Đorđević, voditelj emisije „Bulevar“ na televiziji B92, koji je postao poznat po raznim opaskama na račun poznatih ličnosti, ponovo je „zablistao“ kad je za Nedu Ukraden rekao da je tri puta starija od njega!

Ovaj četrdesetdvogodišnjak je na opasku svog kolege da je Neda opasna prokomentarisao da poštuje one koji su tri puta stariji od njega. Prema njegovoj „duhovitoj“ računici, Ukradenova ima 126 godina!

Pozvali smo pevačicu, ali ona prozivkama nije pridavala veliki značaj.

– Da li bi trebalo da komentarišem? Kad sam gostovala kod njega u emisiji, ostao je zalepljen. Ja imam škole kao oni svi zajedno, a priznanja više nego pedeset drugih pevača zajedno. Morao bi da ima poštovanja barem prema tome – rekla je Neda.

Vladimir Djordjevic

Inače, ona je nedavno bila gost Vladimira Đorđevića i Nevene Madžarević i tom prilikom je, isprovocirana nekim njegovim komentarima, bila vrlo ironična, što je verovatno uzrokovalo da je on sad bocne.

Čitaj još  Daria Stanojević u prekratkoj haljini?!

– Ja bih mogla da kažem da je Vladimir neduhovit, da je ružan, da je nevaspitan. Mogla bih da kažem da ste zlobni, ali ja to, naravno, neću reći. Ja sam vaspitana žena, ali nemojte da vređate inteligenciju gledalaca i sagovornika – rekla je tada Ukradenova.

izvor: Kurir

Leave a Reply