Vlasnik stana napao ćerku Marine Perazić!

Posle medijskog prepucavanja i verbalne svađe između pevačice Marine Perazić i Novosađanina Stevana Mrđana koji je Marini izdao stan, a ona mu navodno duguje 3.500 evra za kiriju, došlo je takoreći do tuče ispred vrata Marininog stana!

Marina sa cerkom

Naime, Marina je pokušala da zameni vrata i bravu, jer Stevan Mrđen i i ranije dolazio i pokušao da provali u stan. On to nije hteo da joj dozvoli i posle svađe i bukvalnog rvanja sa Lunom, Marininom ćerkom, uspeo je da izvali vrata!

Luna ispred stana

– Strašno šta nam se dešava – rekla je Marina, koja je odmah pozvala policiju i svog advokata.

Policija brzo stigla na mesto incidenta, pokušala da smiri situaciju u čemu je i uspela i posevetovala “zaraćene strane” da pokušaju da se dogovore. Onda su otišli, ali su se ubrzo i vratili, jer se situacija ne smiruje. Stigao je i Mrđenov advokat koiji je, kako smo saznali i savetovao svog klijenta da razvali vrata.

Predsednik kućnog saveta nadgleda sve što se dešava i on je i pozvao policiju da se odmah vrati kako bi se u zgradu uveo red, a tražio je i da Mrđena uklone iz zgrade, jer on i nije vlasnik stana. Policija je posle ubeđivanja od oko 20 minuta, privela Mrđena.

Stan Marine Perazic

Marina Perazić upravo pokušava da dobije nekog od majstora kako bi popravila vrata jer ne može noć da sačeka bez ključa u bravi. Ovaj incident i umalo prava tuča između Mrđena i Marinine ćerke, veoma je uznemirio pevačicu i njene ćerke.

Čitaj još  Severina plače na probama! (VIDEO)

Inače, spor oko kirije i toga čiji je zapravo stan Marina Perazić iznamila traje već neko vreme i ne nazire mu se kraj.

– Dobila sam poziv od suda i tek tada sam saznala da sam žrtva prevare. Po sudskom rešenju od 8. jula 2010. godine, stan koji mi je Stevan Mrđan izdao u stvari je vlasništvo njegovog maloletnog unuka, koji živi sa ocem i kome je otac kao roditelj jedini zakonski zastupnik – kaže Marina koja je kako je izjavila, kiriju redovno plaćala.

izvor: Puls

Leave a Reply