Vlado Kalember

Vlado Kalember udario auto Bekutinog dečka!

Hrvatski pevač Vlado Kalember juče je preživeo peh dok je dolazio na snimanje nove emisije “Fantastik šou”, jer je njegov vozač čuknuo automobil Milutina Mrkonjića, što je paparaco uspeo i da zabeleži.

Naime, Mrka je na snimanje dovezao svoju lepšu polovinu Anu Bekutu, i tom prilikom se parkirao u blizini studija, kada je posle nekoliko minuta stigao džip u kom se nalazio Vlado i prilikom parkiranja udario je u Milutinov mercedes.

– Mrka i Ana su došli na snimanje emisije i ušli su u studio, a posle nekoliko minuta naišao je i auto u kom se nalazio Vlado i kada je njegov vozač pokušavao da se parkira pored Mrkonjićevog mercedesa nije lepo procenio koliko se približio i udario je u Milutinov auto. U tom trenutku se čulo kako je automobil udario u nešto, a Kalemberov vozač je odmah izašao da vidi kolika je šteta. Tada je ugledao da je uradio u tuđ automobil, ali na svu sreću samo ga je malo ogrebao i napukao je far – izjavio je izvor koji se našao na licu mesta.

– Nakon što su uspeli da se parkiraju, ušli su u studio i tada je vozač saopštio bivšem ministru da mu je zakačio kola. Mrka na ovu informaciju skoro da nije ni reagovao: “Nema veze, već je bio malo ogreban. Ma, ništa strašno, nemoj da se nerviraš”, rekao je političar – ispričao je izvor sa lica mesta i objasnio da se Kalember sve vreme ponašao kao da se ništa nije dogodilo.

Čitaj još  EKSKLUZIVNO sa Sanjom Maletić: Dostojanstveno sam izdržala medijsku hajku!

Ana i mrka

Ana sama nosi svoje stvari!

Iako je više puta rekao da je zaljubljen u svoju dragu Anu Bekutu, Milutin Mrkonjić se juče nije potrudio da joj pomogne oko nošenja gardrobe. Naime, po dolasku na snimanje nove emisije koja će se emitovati na Televiziji “Prva”, Ana je izašla iz automobila i sama nosila svoje stvari, dok je Mrkonjić sve vreme išao iza nje. Bivši ministar jeste poznat kao pravi džentlmen, ali je očigledno ovog puta mislio da Ana može sve sama.

izvor: Alo

Leave a Reply