vlado georgiev

Vlado Georgiev vređao novinare!

“Nemoj da si me hvatala i slikala sa čašom. Provalio sam te odmah. Pazi šta radiš”, poručio Vlado pretećim tonom foto-reporterki koja je došla da isprati nastup.

vlado georgiev sa casomVlado Georgiev se i dalje ne odvaja od čašice! Iako je u nekoliko intervjua govorio da se rešio svog poroka, ekipa novinara uverila se u suprotno. Na otvaranju jednog restorana u prestonici, pevač je tremu pred izlazak na scenu gasio viskijem.

U početku je delovalo kao da je Georgiev sjajno raspoložen i da su tri meseca boravka u rodnom Herceg Novom od njega učinila novog čoveka. Vlado se smešio, slikao s hostesama, ali nije dugo izdržao da bude pristojan. U jednom trenutku samo je poleteo sa šanka prema novinarima.

– Nemoj da si me hvatala i slikala sa čašom. Provalio sam te odmah. Pazi šta radiš – poručio je Georgiev, preteći foto-reporterki koja je s kolegama došla da isprati njegov koncert.

Nakon što je Vlado rekao šta je imao, mirno se vratio da uživa i pije žestinu u društvu nekoliko prijatelja.

Zbog incidenta s predstavnicima sedme sile, crnogorski pevač otkazao je ranije dogovorene izjave i samo je produžio ka sceni. Nastup je kasnio skoro sat vremena, ali je publika strpljivo čekala svog miljenika da izađe na binu.

Čitaj još  Maja Nikolić razočarala fanove novom fotkom!

– Ne mogu da nastavim koncert dok ne zamolim gospodu s kamerama da ne slikaju totale. Mi imamo top koji nam daje svetlo, a kad ga ugasimo, vi baš krenete da radite – rekao je Vlado.

Pevaču nisu samo smetali ljudi koju su radili svoj posao, već i parovi koji se ljube poneseni njegovim pesmama.

– U karijeri nisam video strastveniji poljubac. Umalo da se devojka preturi. Bilo je toliko simpatično i originalno da ću zamoliti konobara koji služi goste da vam celo veče služi piće na račun kuće – poručio je Georgiev.

Leave a Reply