vlado georgiev X factor

Vlado Georgiev sa fanovima na Sajmu automobila

Popularni kantautor izjavio da se nada da će, nakon završetka albuma “Daljina”, novu turneju početi koncertom na Đurđevdan, i to u Kragujevcu.

Popularni pevač i kantautor, Vlado Georgiev, juče je na 51. Međunarodnom sajmu automobila iskoristio priliku da porazgovara i da se slika sa brojnim fanovima koji su se okupili na štandu “Audi” automobila.

Poznato je da njegova u spešna saradnja sa kompanijom Audi traje od 2005. godine, i da je 2010. godine po prvi put u zemlji i regionu model automobila dobio potpis jedne javne ličnosti. Audi model tada je poneo ime “Audi A3 Sportback Limited Edition Vlado Georgiev”.

Ovom prilikom, pevač je najavio i svoj album “Daljina” za koji planira da se “zavrti” malo pre koncerta u Kragujevcu, 6. maja, kojim će otvoriti svoju muzičku turneju.

Poznat kao šaljivdžija, Vlado se i ovaj put dobro zabavio, pa se našalio sa predstavnicima kompanije na račun modela koji mu se očigledno mnogo dopao.

– Kako je lep osečaj dobiti auto, vrlo mi se sviđa! Može samo u crnoj boji! – uz širok osmeh rekao je pevač, ali u šali, jer je poznato da on trenutno vozi Audi Q7.

Čitaj još  Intervju Katarina Grujić: Više volim klubove od kafana!

Georgiev je nedavno predstavio singl “Živim sad”, kojim je i najavio novi album, a ovom prilikom kompanija “Audi” je prisutnima poklonila po disk upravo sa ovom numerom, ali i fotografiju sa Vladom, u ramu specijalno dizajniranom ovim povodom.

Ljubitelji automobila mogli su sa pevačem da porazgovaraju, kako o auto svetu, tako i o Vladovim muzičkim planovima, a kao strastveni vozač, pevač je dodao da su brojni njegovi hitovi nastali upravo za volanom.

 

izvor: Telegraf

Leave a Reply