Vlado Georgiev oduševio Beograđane u krcatom “Ušću”!

Poznati kantautor nastupio je u popularnom beogradskom tržnom centru, gde su mu društvo pravili koleginica Tijana Bogićević i kolega Željko Vasić.

Vlado Georgiev u Uscu

Spektakularnim nastupom poznatog kantautora Vlada Georgieva počela je proslava petog rođendana “Ušće Šoping Centra“. Poznat kao miljenik mnogih dama, Georgiev je prisutnima priredio odličan muzički program i pružio im pravu priliku da uživaju u bogatom repertoaru pesama među kojima se posebno izdvajaju “Iskreno”, “Anđele” i “Hej ti”.

Georgiev u Uscu

– Uvek mi je zadovoljstvo da muzikom uveličam događaje kao što je ovaj danas. U publici sam video svoje verne fanove, ali i cele porodice, a to mi je dodatno popravilo raspoloženje, moram da priznam. Nadam se da su uživali u mojoj muzici, kao i u nastupu mojih kolega, Tijane i Željka – izjavio je Vlado, koji će 16. maja održati koncert u beogradskoj “Kombank areni”.

Zeljko Vasic u Uscu

Više nego raspoložene posetioce i atmosferu pred koncert zagrejali su pevači Željko Vasić i Tijana Bogićević, izvodeći najpopularije muzičke numere, a dodatni osmeh na licu izazivali su i maskirani prolaznici u svemirskim kostimima.

Čitaj još  Jelena Kostov: Maštam o venčanju

Tijana Bogicevic

Celodnevna svečana proslava obeležena je pesmom, igrom i nezaobilaznim rođendanskim kolačima.

izvor: Telegraf

Leave a Reply