vlado georgiev kao glumac

Vlado Georgiev ode u glumce! (FOTO)

Pored igranog dela, u svakoj epizodi pojačanje glumačkoj postavi biće poznate ličnosti. Već u prvoj epizodi serije pojaviće se popularni pevač.

Glumačku ekipu emisije “Nežna vremena – Ko je kod Koje?”, osim Nikole, čine i Hristina Popović, Vesna Trivalić i Miloš Samolov. Pored igranog dela, u svakoj epizodi pojačanje glumačkoj postavi biće poznate ličnosti. Već u prvoj epizodi serije pojaviće se pevač Vlado Georgiev.

– Pevači će ovog puta biti u ulogama glumaca, ali će se i glumci naći u ulogama pevača. Uglavnom smo zvali one koje smo voleli da vidimo u ovom projektu. Oni koji nisu tu izostali su iz objektivnih razloga, bolesti, starosti, putovanja, ali nadam se da ćemo uspeti da snimimo sve te ljude koje bih ja voleo da vidim – kaže Kojo.

nikola kojo i vesna trivalic

Pored glavne glumačke četvorke – Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Hristina Popović i Miloš Samolov, u svakoj epizodi će biti i specijalnih gostiju. Već u prvoj epizodi, od ukupno dvanaest, pojaviće se Vlado Georgiev, Jelena Rozga, Sara Jovanović i Dara Džokić. Kojina direktna partnerka je Vesna, koja je pristala da dođe iz Emirata (gde poslednjih godina živi) i snimi skečeve sa Nikolom.

Čitaj još  Nataša Bekvalac bežala od paparaca! (FOTO)

– Vesna Trivalić je najbolja glumica na svetu, a i ona verovatno misli da ja nisam loš čim zbog mene dolazi da radi u Srbiju – kaže Kojo.

izvor: Informer

2 comments

Leave a Reply