Vlado Georgiev i Željko Joskimović se izbegavali u Herceg Novom!

Najpoznatiji kantautori i pevači kada je pop muzika u pitanju Željko Joksimović i Vlado Georgiev iskulirali su jedan drugog na muzičkom festivalu u Crnoj Gori. Naime, njih dvojica se uopšte nisu pozdravili u Herceg Novom, a da li je po sredi neki sukob nijedan nije hteo da otkrije.

Zeljko Joksimovic Suncane skale 2014

Da li je rivalitet između Željka i Vlada prerastao u nešto više, videćemo u narednom periodu, ali da se ova dvojica kolega zaobilaze u širokom luku pokazalo se na festivalu.

– Joksimović je prvi izašao na binu, u revijalnom delu ovog muzičkog spektakla, a za to vreme je Georgiev kuckao poruke i tvitovao preko mobilnog telefona. Iako je do tada pratio nastupe Marije Šerifović i ostalih kolega, Vlado nijednog trenutka nije pogledao ka bini dok je Željko izvodio svoju numeru. Kako bi mu vratio milo za drago, u trenutku kada je crnogorski miljenik žena izašao na binu, Joksimović je pozvao svoju suprugu Jovanu, koja mu je pravila društvo, da napuste festival. Njih dvoje su sa prvim taktovima pesme Georgieva već bili na vratima, posle čega se više nisu vraćali – izjavio je izvor koji se našao na licu mesta.

– Među njima postoji prećutna netrpeljivost, ali je više bazirana na tome ko će napraviti bolju pesmu, što je do sada bila zdrava konkurencija. Obojica su zvezde i imaju sličnu publiku, ali za ovakvo ponašanje zaista nema mesta. Za svakoga ima mesta pod ovim muzičkim nebom i trebalo bi, makar to poštovanje da postoji među kolegama, ali, bože moj, nismo svi isti – kaže jedan od pevača ovog festivala koji nije želeo da mu pominjemo ime kako mu Željko i Vlado to ne bi zamerili.

Čitaj još  Farma: Gabrijela i Rade se posvađali pred svima!

Do komentara ove dvojice pevača i objašnjenja da li je po sredi neki sukob koji javnosti nije poznat, nismo uspeli da dođemo tokom jučerašnjeg dana. Ono što je činjenica, jeste da je donedavno sve bilo u redu, čak je Željko tokom trajanja takmičenja “Prvi glas Srbije”, gde je Vlado bio član žiriji, nahvalio kolegu.

– Osim Vlade Georgieva ostale članove žirija ne poznajem, niti sam upoznat sa njihovim umetničkim opusom, te ne bih mogao ništa da kažem o tome. Vlado svoj deo posla u tom šou radi vrlo kvalitetno, odgovorno i šarmantno – izjavio je tada Joksimović.

izvor: Alo
foto: Facebook

Leave a Reply